menu-slides

slides_code

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ...


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ... 

Σε ενα δύσκολο πρωτάθλημα ,της μεγαλύτερης κατηγορίας Ηρακλείου, αυτό της Α1 ΕΠΣΗ με πολύ καλές και ιστορικές ομάδες συμμετείχε φέτος η Ανάληψη , για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου (1η το 2007) . 

Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για όλους, απο την αρχή όμως προβλήματα, κακές συμπεριφορές και φαγωμάρα μεταξύ όλων μας , καταφέραμε και αποσυντονίσαμε - καταστρέψαμε το όραμα και την δυναμική της ομάδας.
Έτσι , η αξιόλογη και αξιοπρεπές αρχή του πρώτου γύρου αντικαταστάθηκε απο διάφορα διοικητικά-αγωνιστικά προβλήματα , αλλαγή προπονητών και αποχωρήσεις παικτών σε σημείο που η ομάδα να μην μπορεί να συμπληρώνει καλά καλά 11αδα... (άλλη φορά θα γίνει πιο αναλυτική αυτοκριτική)
Παρόλο τα προβλήματα στο σημείο αυτό του πρωταθλήματος οι ήττες που ήρθαν ήταν ανώδυνες μιας και εξ αρχής η ομάδα θα τα έπαιζε όλα για όλα στον όμιλο παραμονής.

Ξεκινήσαμε με 0 βαθμούς στην τελευταία θέση του ομίλου παραμονής, τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα αλλά και αυτά που επανήλθαν, έσφιξαν τα δόντια και με την συμπαράσταση του προπονητή (Χαρίτου Μπελιβανάκη) πάλεψαν όλα τα παιχνίδια . Δυστυχώς χάσαμε αρκετά απο αυτά απο αστεία δικά μας λάθη και ατυχία (θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα μερικούς βαθμούς). 
Οι παίκτες παρόλο την κακή κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις τάξεις της ομάδας , δείχνουν μια απίστευτη διάθεση και πάθος , (κόντρα σε όλους που στόχο είχαν εξ αρχής τον υποβιβασμό της ομάδας) να παλέψουν και να βγουν νικητές (μερικοί έχουμε ακόμα μια ελπίδα )...
Βέβαια κάποιες κακές συμπεριφορές ορισμένων παικτών επιβαρύνουν το κλίμα και δημιουργούν εντάσεις, αλλά ομάδα ειναι το σύνολο και όχι οι μονάδες, όλοι πρέπει να το καταλάβουν , έστω και τώρα....

Αυτή την στιγμή η Ανάληψη έχει 10 βαθμούς,  κέρδισε 6 βαθμούς απο Πατούχα , 3 βαθμούς απο  ΕΓΟΗ και 1 βαθμό απο ΟΦΑ. Μας απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια για να λήξει το πρωτάθλημα του ομίλου παραμονής.
Το ένα είναι στην έδρα μας με τον ΚΟΡΟΙΒΟ και το άλλο εκτός με τον ΕΓΟΗ .

Παράλληλα όπως θα δείτε και στην βαθμολογία παρακάτω, μετά τα σημερινά αποτελέσματα, ο Ηρακλής-Θέρισσος είναι στην 9η θέση με 9 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ στην 7η θέση με 14 βαθμούς.
Αυτές είναι οι δυο ομάδες που πρέπει να κυνηγήσουμε έτσι ώστε να αποφύγουμε την 9η θέση που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό, το ίδιο βέβαια θα κάνουν και αυτές.

Πρόγραμμά Ανάληψης  :      9η αγ. Κόροιβος εντός              10αγ. ΕΓΟΗ εκτός
Πρόγραμμα Ηρακλή:             9η αγ. ΟΦΑ εντός                     10αγ.ΠΑΤΟΥΧΑΣ (Α.Α)
Πρόγραμμα ΑΕΚ:                  9η αγ. Αγ.Βαρβάρα εντός        10αγ.ΟΦΑ εκτός


Με δύο νίκες αποφεύγουμε σίγουρα την 9η θέση .
Ο ΟΦΑ είναι απο κει και πέρα ο απόλυτος ρυθμιστής (μετά και από την σημερινή ήττα του στην έδρα του καίγεται για βαθμούς) , μιας και η αδιάφορη Αγία Βαρβάρα ίσως κατέβει αδιάφορη κόντρα στην ΑΕΚ.
Θεωρητικά η ΑΕΚ έχει δυσκολότερο πρόγραμμα απο τον Ηρακλή , αλλά όλα είναι στα δικά μας χέρια πλέων...
Μετά αρχίζουν τα PLAY OUT ανάμεσα στον 5ο , 6ο, 7ο, 8ο , έτσι ώστε να καλυφθεί  και η η 8η θέση που οδηγεί στην Α2 ΕΠΣΗ (στο τέλος του άρθρου υπάρχει η προκήρυξη).

Αυτές τις δύο αγωνιστικές θα κριθούν όλα για την ομάδα μας ... 
Το θέμα είναι άν το θέλουν ορισμένοι ή όχι , παίκτες αλλά και χωριανοί... 
Για την ιστορία και τους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα για την καταξίωση της στο τοπικό ποδόσφαιρο Ηρακλείου οφείλει να παλέψει με μοναδικό στόχο την "ΣΩΤΗΡΙΑ" !
Απο κει και πέρα εάν αυτός ο στόχος επιτευχθεί θα καταγραφεί στην 17 χρονη ιστορία της ομάδας σαν τον μεγαλύτερο άθλο που έχει ποτέ επιτευχθεί , μεγαλύτερος ακόμα και απο την άνοδο...
Γιατί σημασία έχει να κρατηθείς και όχι να φουσκώσεις και να ξεφουσκώσεις αμέσως μόλις δεις τα δύσκολα...

Υποχρέωση μας είναι να σωθεί η ομάδα , μπορεί μερικοί παίκτες να αισθάνονται κουρασμένοι και απογοητευμένοι ,  αλλά αυτοί είναι που πρέπει να πάρουν την ομάδα στην πλάτη και να την οδηγήσουν στο στόχο... Το τι θα γίνει στην επόμενη σαιζόν είναι ένα άλλο θέμα που δεν πρέπει να μας απασχολεί τώρα...

Στόχος  λοιπόν είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ , να κλείσουμε το κεφάλαιο Α1 ΕΠΣΗ 2014-15 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να ξαναγράψουμε ιστορία ...

Κάνουμε λοιπόν την "Τελευταία μας αντεπίθεση" κόντρα σε όλα και σε όλους... σε αυτούς που θέλουν την Ανάληψη στην Α2 και ακόμα παρακάτω, σε αυτούς που δεν έχουν όραμα για την ομάδα , σε διαιτητές που δεν "βλέπουν" και μας αδικούν, σε όλους όσους κατακρίνουν την ομάδα στα καφενεία, σε όλους που μας έχουν τελειωμένους και ξεγραμμένους... Γιατί αν δεν την κάνουμε και πάμε σαν πρόβατα σε σφαγή το μέλλον της ομάδας θα είναι απρόβλεπτο και δυσοίωνο...

Πάμε όλοι μαζί και ότι γίνει ... Ποτέ δεν τα παρατήσαμε...ούτε και τώρα...
Οι παίκτες να αρχίσετε ξανά εντατική προπόνηση , σε σας στηριζόμαστε όλοι ...
Σεβαστείτε τον Χαρίτο  και παλέψτε !

Η Ανάληψη μας χρειάζεται όσο ποτέ, τον καθένα απο εμάς που αγαπάμε την ομάδα!
Την επόμενη εβδομάδα όλοι στο γήπεδο...Να γίνει πανικός....

Μαζί με την γυναικεία ομάδα που τα πάει εξαιρετικά , πάμε ξανά να κάνουμε το σωματείο μας περήφανο ...


ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ & ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥΣ: 

" ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ, ΣΑΝ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ...
ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ.... ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ... "


M.X
aoanalipsis.blogspot.gr

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΟΜΑΔΑ....ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
Δείτε τα 22 γκολ που έχει πετύχει φέτος η Ανάληψη από το πιο πρόσφατο προς το πιο παλαιότερο
(δεν έχουμε χάσει ούτε ενα)


Ακολουθούν τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές για κάποιον που θέλει να κάνει έξτρα μελέτη.
Επίσης παραθέτουμε για ενημέρωση την προκήρυξη της ΕΠΣΗ για τον όμιλο παραμονής και της διαδικασία υποβιβασμού στην Α2


Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
Αγώνας Σκορ 
28 Μαρτίου 2015 16:00
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ – ΑΣΙΤΕΣ 
2 - 3 
28 Μαρτίου 2015 16:00
ΕΓΟΗ – ΑΕΚ 
1 - 0 
28 Μαρτίου 2015 16:00
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΡΙΣΟΣ 
3 - 0 
28 Μαρτίου 2015 16:00
ΟΦΑ – ΜΟΙΡΕΣ 
1 - 2 
28 Μαρτίου 2015 16:00
ΠΑΤΟΥΧΑΣ – ΑΝΑΛΗΨΗ 
0 - 3 

Η βαθμολογία:

Θέση Ομάδα Αγων. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες ΓκολΔιαφοράΒαθ. 
• ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 13 - 31027 
• ΕΓΟΗ 9 - 8122 
• ΜΟΙΡΕΣ 12 - 5721 
↑ ΑΣΙΤΕΣ 23 - 91420 
↓ ΟΦΑ 11 - 20-918 
• ΚΟΡΟΙΒΟΣ 10 - 13-316 
• ΑΕΚ 14 - 8614 
↑ ΑΝΑΛΗΨΗ 12 - 10210 
↓ ΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΡΙΣΟΣ 7 - 11-4
10 • ΠΑΤΟΥΧΑΣ 0 - 24-24-8 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Αγώνας Σκορ 
5 Απριλίου 2015 17:00
ΑΣΙΤΕΣ – ΕΓΟΗ 
-:- 
5 Απριλίου 2015 17:00
ΑΕΚ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 
-:- 
5 Απριλίου 2015 17:00
ΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΡΙΣΟΣ – ΟΦΑ 
-:- 
5 Απριλίου 2015 17:00
ΜΟΙΡΕΣ – ΠΑΤΟΥΧΑΣ 
3 - 0 α/α
5 Απριλίου 2015 17:00
ΑΝΑΛΗΨΗ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ 
-:-

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Αγώνας Σκορ 
19 Απριλίου 2015 17:00
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΣΙΤΕΣ 
-:- 
19 Απριλίου 2015 17:00
ΟΦΑ – ΑΕΚ 
-:- 
19 Απριλίου 2015 17:00
ΠΑΤΟΥΧΑΣ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΡΙΣΟΣ 
0 - 3  α/α
19 Απριλίου 2015 17:00
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ – ΜΟΙΡΕΣ 
-:- 
19 Απριλίου 2015 17:00
ΕΓΟΗ – ΑΝΑΛΗΨΗ 
-:-


Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT

Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ στην Α2
Από την Α1 Κατηγορία υποβιβάζονται στην Α2 Κατηγορία τρεις ομάδες.
Τα σωματεία που κατέλαβαν τις δύο τελευταίες θέσεις στον όμιλο παραμονής, δηλαδή την 9η και την 10η θέση υποβιβάζονται αυτόματα στην Α2 Κατηγορία.
Οι ομάδες που κατέλαβαν την 8η, την 7η, την 6η και την 5η θέση στον όμιλο παραμονής θα αγωνιστούν σε αγώνες PLAY OUT για τον υποβιβασμό της τρίτης ομάδας στην Α2 Κατηγορία, οι δε υπόλοιπες για να καθοριστεί η κατάταξή τους στην τελική βαθμολογία του ομίλου παραμονής.
Τα PLAY-OUT θα γίνουν ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ PLAY-OUT
Οι ομάδες που κατέλαβαν την 5η και 6η θέση στον Όμιλο Παραμονής, θα αγωνιστούν στην έδρα τους σε απλό αγώνα (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) ,αντίστοιχα, με τις ομάδες που κατέλαβαν την 7η και 8η θέση και έτσι θα προκύψουν τα ζεύγη 5ος – 8ος και 6ος – 7ος.
Τόσο οι ηττημένες όσο και οι νικήτριες ομάδες των παραπάνω ζευγών (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) θα αγωνιστούν μεταξύ τους στην επόμενη φάση των play – out.
Β΄ ΦΑΣΗ PLAY-OUT
Οι ηττημένες ομάδες της 1ης φάσης των play-out θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε απλό αγώνα (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας), με γηπεδούχο ομάδα αυτή που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία του Ομίλου παραμονής. 
Η νικήτρια ομάδα καταλαμβάνει την 7η θέση ενώ η ηττημένη ομάδα καταλαμβάνει την 8η θέση και υποβιβάζεται στην Α2 Κατηγορία.
Επίσης, οι νικήτριες ομάδες της 1ης φάσης των play-out θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε απλό αγώνα κατάταξης (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας), με γηπεδούχο ομάδα αυτή που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην τελική βαθμολογία του Ομίλου παραμονής. Η νικήτρια ομάδα καταλαμβάνει την 5η θέση και η ηττημένη την 6η θέση του Ομίλου Παραμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου