menu-slides

slides_code

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

4αγ. Παραμονής Κόροιβος - Ανάληψη 1-3-2015 (Video αγώνα)

Ο Μπαντούνας  έκανε το 0-1

" Η νίκη χάθηκε μέσα απο τα χέρια μας ..."

Παρακολουθήστε το βίντεο της αναμέτρησης Κόροιβος-Ανάληψη οποίο έγινε την Κυριακή 1-3-2015 το γήπεδο των Αγ.Παρασκιών, για την 4η αγωνιστική του ομίλου παραμονής.
Δείτε το βίντεο του αγώνα , οι ευκαιρίες μας που δεν έγιναν γκολ , αλλά και η ατυχία , έφεραν την ήττα.
Καλή συνέχεια στην ομάδα... Θα γυρίσει ....
Την Κυριακή στις 15:00  παίχουμε με την ΕΓΟΗ στην Χερσόνησο...


Επίσης το φωτορεπορτάζ ειναι εδώ




Tο GOAL της Ανάληψης με τον Μπαντούνα






Διαβάστε το ρεπορτάζ του Grand για το παιχνίδι . 
Τρίποντο με ανατροπή για τον Κόροιβο, 2-1 την Ανάληψη 

Την νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Κόροιβος Παγκρήτια Απολυμαντική με τον Τσαλίκη να σημειώνει και τα δύο γκολ της νίκης με 2-1 επί της Ανάληψης.
 Στο 42′ μετά από ωραία πάσα του Χαρωνίτη, ο Μπαντούνας έδωσε το προβάδισμα στην Ανάληψη με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη αρχικά στο 50′ με σέντρα σουτ ο Τσαλίκης έκανε το 1-1 και στο 75′ μετά από φάουλ του Τζανάκη και πάλι ο Τσαλίκης χρίστηκε σκόρερ και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στον Κόροιβο.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Κόροιβος Παγκρήτια Απολυμαντική: Μαστορίδης, Τζανάκης(80’ Στρατιδάκης), Κοτζαδάκης, Μαχμουτάρι, Λαδουκάκης(50’ Πεδιωτίδης), Βρούζος, Ραπτάκης, Τσαλίκης(80’ Ανδριώτης), Στρατάκης, Σημιανάκης, Χριστοδουλάκης

 Ανάληψη: Κασαπάκης, Καρντάσης, Καρβουνάκης, Χρήστου, Ουζούνης, Μηλάκης Μ., Περβολάρης(70’ Παντερμαράκης), Μανιαδάκης, Μπαντούνας, Χαρωνίτης(60’ Γιακουμάκης), Τζιράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου