menu-slides

slides_code

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Νίκη με «πεντάρα» για την Ανάληψη (γυναικείο)


Η γυναικεία ομάδα του Α.Ο Ανάληψης κέρδισε σήμερα στην Ρόδο το Σταυρό Καλυθιών με 0-5 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας (έχοντας κιόλας ένα αγώνα λιγότερο)!

Από την αρχή η Ανάληψη επέβαλλε τον ρυθμό της και δημιούργησε πολλές καλές φάσεις .
Είχε ωραία ανάπτυξη και κυκλοφορία, έτσι στο 39' πέτυχε το 0-1 με ωραίο γκολ της Βανταράκη. Το γκολ έδιωξε το άγχος και στο η ομάδα μπήκε στα αποδυτήρια με άλλο αέρα.

Στο β΄ημίχρονο η ομάδα ανέβασε ταχύτητα , και στο 48' η Παπαματθαιάκη έκανε το 0-2.
Χάθηκαν ακόμα μερικές κλασικές ευκαιρίες αλλά η Σηφάκη στο 60' με ενα απίστευτο σουτ έκανε το 0-3 και κλείδωσε την νίκη.
Λίγα λεπτά αργότερα στο 75' η Σηφάκη σημείωσε και δεύτερο προσωπικό γκολ διαμορφώνοντας το 0-4 . Στα τελευταία λεπτά ήρθε το "κερασάκι" από την Παπαματθαιάκη μετά από ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το 0-5 !



Η αλήθεια είναι πως οι παίκτριες της Ανάληψης ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και μία από τις καλύτερες συνολικά στην Β΄Εθνική ικανοποιώντας στο έπακρο τον προπονητή τους , τον πρόεδρο του συλλόγου και όλους όσους πίστεψαν στην γυναικεία μας ομάδα.





Σήμερα τα κορίτσια "πέταξαν" σαν χελιδόνια , μιας και η μετάβαση στην Ρόδο έγινε αεροπορικός (Sky Express), έβαλαν 5 γκολ και γύρισαν...
Καλή συνέχεια!














Σημερινές φώτο στο γήπεδο των Καλυθιών

Η βαθμολογία της Β' Εθνικής γυναικών, 2ος όμιλος (η Ανάληψη έχει ένα αγώνα λιγότερο, με νίκη καταλαμβάνει την 2η θέση)

Η βαθμολογία της Β' Εθνικής γυναικών, 2ος όμιλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου