menu-slides

slides_code

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

5αγ. ΑΝΑΛΗΨΗ - ΕΓΟΗ 3-2 (Video τα γκολ του αγώνα)



Παρακαλουθήστε το βίντεο με τα γκολ και τα πεναλτι στο μάτς Ανάληψη-ΕΓΟΗ που έγινε στις 8-3-2015 στο γήπεδο Χερσονήσου. Η Ανάληψη έκανε την ανατροπή και κερδισε με 3-2



Διαβάστε επίσης  το ρεπορτάζ του Grandsport.gr


Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Ανάληψη που κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο τον ΕΓΟΗ με σκορ 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σε ότι έχει να κάνει με την έκβαση του σκορ.
Πολλά παράπονα από πλευράς ΕΓΟΗ για την διαιτησία του κ. Παπαδάκη. 
(δειτε το βίντεο, ο ΕΓΟΗ δεν θα έπρεπε να έχει παράπονα απο την διαιτησία...)

Στο 10′ ο Μανιαδάκης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 25′ ο Περυσινάκης κέρδισε πέναλτι με τον Σκαλιδάκη να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1 για τον ΕΓΟΗ. Στο 50′ ο Περυσινάκης έδωσε προβάδισμα για το συγκρότημα του Μιχάλη Ζουραράκη κάνοντας το 1-2. Στο 53′ η Ανάληψη έφερε ξανά το ματς στα ίσα με γκολ του Ουζούνη.
Στο 66′ ο Μανιαδάκης κέρδισε πέναλτι για την Ανάληψη από τον Σκαλιδάκη με τον αμυντικό του ΕΓΟΗ να αποβάλλεται από το ματς και να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μπατούνας με τον Ανδρικάκη να αποκρούει. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 80′ όταν ο Τζιράκης κέρδισε πέναλτι και ο Μηλάκης Εμμ. ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας!


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΝΑΛΗΨΗ: Σίμος, Καρντάσης, Καρβουνάκης (55′ λτρ Γκιάτας), Ουζούνης, Χρήστου, Γιακουμάκης (50′ Τζιράκης), Περβολαράκης, Μπατούνας, Χαρωνίτης (89′ Παντερμαράκης), Μανιαδάκης, Μηλάκης Εμμ.
ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Κέσκος, Σκαλιδάκης, Καπελώνης, Λαμπότι, Δημήτρης (46′ Τσαγκαράκης), Αουγκλέν, Λάτσης (75′ Βαρδονικολάκης Π.), Περυσινάκης, Βλαχάκης (70′ Χανιωτάκης), Μπεζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου