menu-slides

slides_code

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

"Video αγώνα" Χερσόνησος - Ανάληψη. 1-1

Δείτε το βίντεο (σε HD) με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση μεταξύ της Χερσονήσου και της Ανάληψης  .

Η ομάδα μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η Ανάληψη πλήρωσε την κακή τελική προσπάθεια και τα πολλά άστοχα στημένα που δέν εκμεταλλεύτηκε.

Τα γκόλ στο βίντεο είναι στο 1.53' και στο 3.24'
Σημειώθηκαν αρκετές φάσεις όπου ίσως μπορούσε να είχε δοθεί και 2ο πέναλτι για την Ανάληψη, μερικές είναι σε slow motion για να τις κρίνετε!

Αν και η ομάδα μας απέκτησε αρκετούς τραυματισμούς, ελπίζουμε να δείξει χαρακτήρα και να παίξει καλά στο σαββατιάτικο μάτς.



Κάμερα-Μοντάζ: Μ.Χατζάκης , Περιγραφή - Live μετάδοση: Ν.Χατζάκης

1 σχόλιο:

  1. Σχόλιο Blog για το μάτς.
    Αν και το ματς κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα σε ότι αφορά την ποιότητα του, χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες η ομάδα της Ανάληψης ήταν σαφώς ανώτερη από αυτήν της Χερσονήσου, επιθετικά και αμυντικά. Δυστυχώς πλήρωσε την αστοχία της στις τελικές και στα στημένα.

    Στο video μπορείτε να το διαπιστώσετε (εδώ και 2 χρόνια στα βίντεο μας ,είμαστε πάντα αμερόληπτοι , πάντως υπάρχει και αμοντάριστο video για τους δύσπιστους).
    Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις του προπονητή της Χερσονήσου , έχουμε να πούμε ότι κάνει πολύ καλά την δουλειά του, σαν σωστός προπονητής ,στην φάση που βρίσκεται η ομάδα του.
    Ένας βαθμός που πήρε από αυτό το μάτς ήταν χρυσάφι και ίσως δεν το περίμενε αφού είδε ότι η ομάδα του πέρα από το γκόλ που πέτυχε, δεν ξανάκανε άλλη επικίνδυνη φάση.

    Μετά το μάτς έκανε δηλώσεις για 3-0 και διαιτησία , ίσως για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και των παραγόντων μετά τις βαριές απανωτές ήττες …
    Όπως και να το κάνουμε η ισοπαλία αυτή με την Ανάληψη ήταν ένα ανάχωμα στην συνεχόμενη κατρακύλα της Χερσονήσου με τις 6ες και τις 5ες (μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει η 7η αγωνιστική που είναι κρίσιμο τέστ για όλους τους προπονητές)…

    Ευχόμαστε πάντως να καταφέρει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα του , «αγωνιστικά, μέσα στο γήπεδο» και όχι «με δηλώσεις για 3αρες και διαιτησίες» …

    Καλή συνέχεια κ.Καρδουλάκη .
    Όλοι θέλουμε την Χερσόνησο να επιστρέψει στις κατηγορίες που της αξίζει.
    Μ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή