menu-slides

slides_code

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ιστορικός αγώνας...

 
Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι την ομάδα της Χερσονήσου.Ένα παιχνίδι που το περιμένουν όλοι με αγωνία και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στο γήπεδο Χερσονήσου που θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη του αγώνα.


  Η ομάδα της Χερσονήσου είναι μια καινούρια νεανική ομάδα που αποφάσισε να στηριχτεί σε παιδιά της περιοχής της και στη συγκεκριμένη στιγμή σαφώς και δεν αποτελεί ''φόβητρο'' για την ομάδα μας.
Η Χερσόνησος προέρχεται από οδυνηρή ήττα.(5-0 Ασίτες) και έχει μαζέψει μόνο δύο βαθμούς μέχρι τώρα
στο πρωτάθλημα.



Η ομάδα μας επικράτησε με 2-0 του Ανθεστίωνα το περασμένο Σάββατο, με δέκα βαθμούς σε αυτές τις τέσσε-
ρις αγωνιστικές και με την προοπτική να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα από αυτήν την αγωνιστική(με συνδυασμό αποτελεσμάτων)  είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης!
   

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι για την ομάδα της Χερσονήσου είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια
της στο πρωτάθλημα και θέλει πολύ την νίκη,οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Είναι μια ομάδα με ιστορία στο τοπικό πρωτάθλημα και μόνο αυτό φτάνει....(βέβαια η ιστορία δεν παίζει ποδόσφαιρο).

 
  Η ομάδα μας όμως μπορεί να κερδίσει και αυτόν τον αγώνα.
 Μπορεί, γιατί διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές με μεγάλες δυνατότητες όπως διέθετε και παλαιότερα που κάποιοι δεν τους πίστεψαν και δεν τους έδωσαν την ευκαιρία.
Μπορεί να κερδίσει και πρέπει, για να αποδείξει πόσο λάθος έκαναν αυτοί (οι λίγοι θέλω να πιστεύω)που ήθελαν να παίζει η ομάδα μας ΠΑΝΤΑ μια κατηγορία πιο κάτω από την δικιά τους ομάδα.
 Μπορεί να κερδίσει γιατί αυτή η ομάδα έχει στόφα ΝΙΚΗΤΗ!
 Μπορεί να κερδίσει και να δείξει τον δρόμο (στο πως φτιάχνονται οι ομάδες έχοντας βάση τις ακαδημίες τους) στο φίλο σωματείο της Χερσονήσου.


  Εύχομαι να δούμε έναν καλό αγώνα να τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο....... καλύτερος!!!

Πάμε για άλλα φέτος παιδιά.......

Χ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου