menu-slides

slides_code

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

15Αγ. ΕΛΠΙΔΕΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ 0-5


Αφιέρωση γκόλ στο τεχνικό επιτελείο
Με πέντε γκολ φιλοδώρησε η ομάδα μας τις Ελπίδες , ολοκληρώνοντας έτσι το 1ο γύρο του πρωταθλήματος Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε από την αρχή με πολύ όρεξη και πάθος.
Το πρώτο 20λεπτο ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες με χαμένες προσπάθειες χωρίς νόημα.





0-1 ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ
Η ομάδα μας έδειχνε ότι πατούσε πιο καλά στο γήπεδο και ήταν διαρκώς στα καρέ του τερματοφύλακα Ραφαήλ.
Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκαν 2 γκολ τις Ανάληψης για οφσάιντ
Στο 41′ ο Μηλάκης Δ. με καταπληκτικό σπριντ από τα αριστερά βρέθηκε στη γραμμή του κόρνερ και έκοψε στο σημείο του πέναλτι, εκεί ο Βασιλείου προσπάθησε να κάνει το πλασέ , όμως η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Σωμαράκη και αυτός εξ επαφής άνοιξε το σκορ .

 


0-1 ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ
Στο 44' από το χώρου του κέντρου ο Περβολαράκης έβγαλε μια πολύ ωραία μπαλιά στα δεξιά όπου βρισκόταν ο Μηλάκης Δ, αυτός βρέθηκε αμαρκάριστος και μπήκε στην μικρή περιοχή, από κει έκοψε έξυπνα στο πρώτο δοκάρι και ο Βασιλείου με φόρα έστειλε την μπάλα στο Γάμα.
Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα δεν μπήκε μέσα στα δίκτυα, αλλά και από το replay που θα δείτε , η μπάλα καρφώθηκε στο Γ.

0-2 ΣΕΝΤΡΑ ΜΗΛΑΚΗ
0-2 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το 1ο ημίχρονο έληξε και η ομάδα μας είχε βάλει γερές βάσεις για την εκτός έδρας νίκης.
Στο 2ο ημίχρονο η επιθετική λειτουργία της ομάδας δεν σταμάτησε καθόλου και με συνεχή πίεση στα καρέ των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς.



0-3 ΜΕ ΓΚΙΑΤΑ
0-3 ΣΕΝΤΡΑ ΜΗΛΑΚΗ
Η ομάδα των Ελπίδων προσπάθησε νωχελικά να δημιουργήσει κάποιες φάσεις αλλά ένα δυο σουτ που έγιναν κατέληξαν στην αγκαλιά του πορτιέρο μας.
Έτσι το 3 γκολ δεν άργησε να επιτευχθεί, στο 68’ ο Μηλάκης Δ και πάλι ,ξεκίνησε μια γρήγορη αντεπίθεση από το κέντρο της μεσαίας γραμμής , κάνοντας ένα φοβερό σπριντ και με τους αντίπαλους να τον καταδιώκουν έφτασε στην αριστερή γωνία τις μικρής περιοχής του Ραφαήλ, από εκεί έκοψε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα,  πέρασε από όλους και έφτασε στο Γκιάτα στο 2ο δοκάρι, έτσι με δυνατό πλασέ έκανε το 0-3.

0-4 ΣΕΝΤΡΑ ΓΚΙΑΤΑ
Δύο λεπτά αργότερα στο 70’ ο Γκιάτας από τα αριστερά έκοψε πολύ ωραία στο αμαρκάριστο Μηλάκη Δ στο σημείο του πέναλτι και αυτός με εύστοχο δυνατό πλασέ έκανε το 0-4, ένα γκολ που το άξιζε ο Δημήτρης για όλη την συνεισφορά του στο ματς.








0-4 ΜΗΛΑΚΗΣ
Όλα πλέον ήταν εύκολα, όλο το άγχος και η πίεση έφυγαν για την ομάδα μας και τα παιδιά απολάμβαναν το παιχνίδι.
Το μόνο που κυριάρχησε ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των Ελπίδων. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο τραυματισμός του Μηλάκη Δ μετά από χτύπημα στο στόμα, έγινε αλλαγή και μεταφέρθηκε  στο ιατρικό κέντρο όπου έφυγε με 3 ράμματα.




0-5 ΚΛΈΨΙΜΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το τελικό 0-5  διαμόρφωσε ο Βασιλείου λίγο πριν το τέλος , ο Βασίλης κυνήγησε μια χαμένη φάση και κατάφερε να κλέψει την μπάλα σε λάθος γύρισμα των γηπεδούχων, έτσι βρέθηκε τετ α τετ με τον Ραφαήλ και με δυνατό πλασέ σημείωσε το 2ο προσωπικό του γκολ.

Η εμφάνιση της ομάδας μας καθώς και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο ποδαρικό για το 2013. Η προσπάθειες όλων μας
0-5 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
αποδίδουν καρπούς.
Με τις 3 σερί νίκες είμαστε πλέον στην 11 θέση με 17 βαθμούς.

Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι στις 12-1-2013 στην έδρα μας με το Αθλόπολις .



INFO: Τα βίντεο των γκολ θα προβληθούν στην εκπομπή Α2 Live (θα ενημερωθείτε πότε θα γίνει)

Μ.Χ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου