menu-slides

slides_code

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

16η Αγωνιστική: Ανάληψη-Αθλόπολις 3-2



Αναμφισβήτητα ήταν ένας αγώνας για γερά στομάχια.

Η ομάδα της Ανάληψης έδειξε ότι διαθέτει μεγάλα ψυχικά αποθέματα και επικράτησε τελικά με σκορ 3-2 της ομάδας του Αθλόπολις στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι στην αρχή του αγώνα  από φάουλ  από τα δεξιά, έκαναν το 0-1 στο 10' με όμορφη κεφαλιά του Πειρουνάκη .
Στη συνέχεια η Ανάληψη ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ,έτσι ο Γκιάτας στο 15' κέρδισε πέναλτι,  το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα, στην συνέχεια ο Τζιράκης προσπάθησε να την στείλει στα δίκτυα αλλά και πάλι o Καπετανάκης είπε όχι.

Πανηγυρισμός Αθλόπολις μετά την απόκρουση του πέναλτι

Υπήρξαν μερικές ακόμα ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες αλλά τίποτα αξιόλογο.
Η Ανάληψη είχε μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί με αντεπιθέσεις.
Το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 55' , σε μια αντεπίθεση με το Λεμονιά, από τα αριστερά, βρέθηκε τετ α τετ με τον Κασσαπάκη, ο Λεμονιάς έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο πορτιέρο της Ανάληψης απέκρουσε, η μπάλα απομακρύνθηκε στα αριστερά, ο Λεμονιάς κατάφερε και έβγαλε μια σέντρα στο 2ο δοκάρι όπου βρέθηκε αμαρκάριστος ο Ρομπάκης , και με πλασέ έκανε το 0-2.

Φάση αγώνα

Ο χρόνος κυλούσε και η Ανάληψη με καταιγισμό επιθέσεων προσπαθούσε να μειώσει.
Στο σημείο αυτό το Αθλόπολις έβγαλε τους επιθετικούς της προσπαθώντας να κρατήσει το 0-2, έτσι οι επικίνδυνες αντεπιθέσεις μειώθηκαν.

Σε ένα σκληρό μαρκάρισμα από πίσω στον Καρβουνάκη, υπήρξε μια ένταση στο παιχνίδι και ο διαιτητής διέκοψε για μερικά λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Απέβαλε τον Καρβουνάκη και τον παίκτη του Αθλόπολις με κόκκινη και έδωσε συνέχεια στο ματς.

Μετά την διακοπή και ενώ πολύ πίστευαν ότι το ματς θα έληγε η  Ανάληψη δεν είχε πει την τελευταία λέξη.
Από τα δεξιά ο Μηλάκης Δ. στριφογύριζε μέσα στην μεγάλη περιοχή έδωσε πάσα στο Γκιάτα και με σέντρα βρήκε το Τζιράκη, αυτός με δυνατό σουτ μείωσε κάνοντας το 1-2 στο 77'.
Η Ανάληψη συνέχισε εντατικά την πίεση, το Αθλόπολις έδειχνε σημάδια αποσυντονισμού.

Πανηγυρισμός παικτών Ανάληψης μετά το 2-2

Η χρυσή αλλαγή του Ζαφείρη Λατσούδη ξελάσπωσε την ομάδα.
Ο λόγος για τον Βασιλείου Β. ο οποίος με τα τρεξίματα του και τα δύο δικά του τέρματα έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της Ανάληψης.

Στο 77' όταν από κόρνερ του Γκιάτα η μπάλα έφτασε στο 2ο δοκάρι, ο Σωμαράκης με κεφαλιά στην έστρωσε στο κέντρο του τέρματος , ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 2-2.
Υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ αλλά να σημειωθεί ότι στο video φαίνεται ότι καλυπτόταν κανονικότατα αφού στο 2ο δοκάρι ήταν κολλημένος παίκτης του Αθλόπολις.


Όλοι πίστεψαν πλέον ότι το παιχνίδι δέν χανόταν
Στο 85' με μεγάλη μπαλιά από τη σέντρα  , ο Τζιράκης με κεφαλιά πάσα πέταξε την μπάλα σε κενό χώρο στα αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βασιλείου πετάχτηκε και με με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-2 σκορπίζοντας χαρά και ενθουσιασμό στην ομάδα, προπονητές πάγκος και παίκτες έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου.


Ανάληψη: Κασσαπάκης, Κυριαζής (81′ Μπορμπουδάκης), Καρβουνάκης, Μηλάκης Μ., Μπελιβάνης, Περβολαράκης Γ. (55′ Βασιλείου), Λίκα (37′ Σωμαράκης), Μηλάκης Δ., Τζιράκης, Γκιάτας, Περβολαράκης Κ.

Αθλόπολις: Καπετανάκης, Χατζάκης, Προκοπάκης, Χεράκης, Τσιγώνης, Πειρουνάκης, Μεταξάκης Ν., Ρομπάκης (65′ Πιτικάκης), Ρουμπάκης, Λεμονιάς (75′ Ντόκα), Βρισανάκης (60′ Φιλοξενίδης).



πανηγυρισμός Ανάληψης στο τέλος του αγώνα

Μεγάλη ανατροπή , μεγάλη νίκη σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.
Μελανό σημείο του αγώνα  η σύρραξη των 2 ομάδων .
Κοιτάμε μπροστά , ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς.



Στην εκπομπή A2Live θα προβληθούν τα video των γκολ και αργότερα θα ανέβουν στο κανάλι μας στο Youtube . Θα σας ενημερώσουμε πότε θα γίνει η εκπομπή .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου