menu-slides

slides_code

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Golden Goal... στην καρδιά του Goalkeeper μας


Τη μεγάλη απόφαση να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Νοεμβρίου 2012 φέρεται να πήρε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Αντώνης Κασαπάκης, ύστερα από σχέση χρόνων με τη γοητευτική Βασιλική Τζουανάκη.
 Η Βασιλική μετά από 5,5 χρόνια στενού μαρκαρίσματος κατάφερε να βάλει το χρυσό γκολ στον Αντώνη που είχε κατεβάσει ρολά στο τέρμα εδώ και χρόνια …

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης , ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας του A.O.AN από την ίδρυση  το 1998, και η πορεία του θεωρείτε άκρως επιτυχημένη καθώς ακόμα συμμετέχει ενεργά παρόλο τα χρόνια.

Στην διάρκεια αυτής της διαδρομής ,  πήγε  δανεικός για ένα  χρόνο  σε γνωστή ομάδα του τοπικού ποδοσφαίρου τον Δαίδαλο το 2008, αλλά επανήλθε γρήγορα στην αγαπημένη του ομάδα μετά από ένα χρόνο.
Σε δηλώσεις του τονίζει κατηγορηματικά ότι μετά τον γάμο θα επανέλθει δριμύτερος στην ομάδα, καθώς το έχει θέσει σαν αμετάκλητο «όρο» στην Βασιλική.
Αναμένουμε και ελπίζουμε να τηρήσει τα λεγόμενά του, αν και δύσκολα…
Πάντως η ομάδα έχει ανάγκη την εμπειρία του...

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ι.Ν Αναλήψεως στην Ανάληψη Χερσονήσου , το Σάββατο 3-11-2012 στις  6  το απόγευμα.
Η ομάδα θα καταφθάσει απευθείας από το γήπεδο εκείνη την ώρα, αφού το ματς με τον Κεραυνό είναι στις 15.00  και όλοι ελπίζουμε να έχουμε στα χέρια μας τους 3 βαθμούς για τον τερματοφύλακα μας …

Παίκτες , διοίκηση , παλαίμαχοι  ευχόμαστε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο και σύντομα ο διάδοχος .

Α.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου