menu-slides

slides_code

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

9η Αγωνιστική: Ανάληψη - Δαφνές 2-4

Για ακόμα μια αγωνιστική η ομάδα μας δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη που θα μας βοηθούσε να ξεκολλήσουμε από τον πάτο της βαθμολογίας .
Παρόλο που είχε σημαντικές ευκαιρίες , πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα απο στημένες φάσεις και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-2. Πάντως η ομάδα έδειξε για άλλη μια φορά οτι η θέση που βρίσκεται την αδικεί.

Στο 12′ ο Πατεράκης έκανε το 0-1 για της Δαφνές ενώ ο  Βασιλείου με άψογο πλασέ ισοφάρισε στο 18′.
Στο 30′ και πάλι ο Πατεράκης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους απο στημένη φάση.
Στο δεύτερο μέρος παρόλο την καθολική υπεροχή της Ανάληψης, μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Χατζάκης Γ. στην προσπάθεια του να διώξει σημείωσε αυτογκόλ με κεφαλιά.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα, άλλα οι προσπάθειες της ομάδας μας δεν σταμάτησαν.
Ο τερματοφύλακας των Δαφνών έβγαλε αρκετά σχεδόν εξ επαφής σουτ και κεφαλιές απο Βασιλείου και Καούκη.
Στο78' σε μια αντεπίθεση ο Σ.Τζωρακολευτεράκης απο αριστερά λίγο κάτω απο την σέντρα έπιασε ένα φαλτσαριστό σούτ και με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στο γάμα του Δανελάκη, κάνοντας το 1-4. Τέλος μετά απο άψογη συνεργασία του Κυριαζή και Σωμαράκη , ο τελευταίος με ωραίο σούτ απο τα δεξιά κατάφερε να μειώσει στο 90' σε 2-4 .

Ελπίδα όλων μας είναι η άμυνα να αλλάξει αυτή η κακοτυχία, μιας η ομάδα να βρεί το δρόμο της.
Κοιτάμε όλοι μπροστά και συγκεντρωνόμαστε για τον επόμενο αγώνα με το Λίντο το επόμενο Σάββατο εκτός , το πρωτάθλημα έχει 30 αγωνιστικές και είμαστε στην 9η.



Σάββατο 10-11-2012,  Γήπεδο Χερσονήσου.

Ανάληψη
: Δανελάκης, Κυριαζής, Καρβουνάκης (63′ Καούκης), Μπελιβάνης, Μηλάκης Μ, Χατζάκης, Τζιράκης, Παντερμαράκης (37′ Μηλάκης Δ), Βασιλείου, Περβολαράκης Γ (70′ Γεναράκης), Σωμαράκης

Δαφνές: Μαγκουφάκης, Ραβανός, Δασκαλάκης Γ (55′ Δασκαλάκης Κ), Αργυρούδης, Θεοδώρι, Τζιώτης, Περάκης, Κοκοσάλης (70′ Βάβουλας), Ταφλάι, Πατεράκης (82′ Χαρκουτσάκης), Τζωρακολευτεράκης Σ.


M.X



Ευχαριστούμε το Tοπικό Κρήτης για τα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου