menu-slides

slides_code

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

10η Αγωνιστική: Λίντο - Ανάληψη 4-3, "ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ" στο 95'

Για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα μας δεν κατάφερε να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των κακών αποτελεσμάτων.
Η ευκαιρία που είχαμε το Σάββατο ήταν τεράστια αφού μετά την ισοπαλία , όλοι πιστέψαμε ότι έστω και ο ένας βαθμός θα ήταν πολύτιμος στον επαναληπτικό αγώνα για το δεκάλεπτο που είχε απομείνει.
Έτσι την Τετάρτη , στην συνέχιση του αγώνα , μέσα σε 10 λεπτά εξανεμίστηκε και αυτή η προσδοκία…
Η ομάδα μπήκε δυνατά στις πρώτες φάσεις, και επιδίωκε την σημείωση κάποιου τέρματος, δεν έπαιξε για την διατήρηση του 3-3.
Ο αντίπαλος ξεκίνησε με 10 παίκτες  (λόγο αποβολής παίκτη του απο τον προηγούμενο αγώνα) και προσπάθησε να διασφαλίσει την ισοπαλία παίζοντας με αντεπιθέσεις.

Έγιναν μερικές καλές προσπάθειες απο την ομαδα μας με σέντρες, κόρνερ και στημένα αλλά καμιά δεν απείλησε ουσιαστικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το Λίντο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 85' με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει εξ επαφής 3 απανωτά σουτ .

Το παιχνίδι κυλούσε ομαλά και στο 95’ το Λίντο κέρδισε φάουλ μεταξύ μεγάλης περιοχής και σέντρας. Ήταν η τελευταία φάση...
Εκτελείτε το φάουλ ,γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα πάει δεύτερο δοκάρι, ο επιθετικός του Λίντο ξεμαρκάρετε έξυπνα , παίρνει την κεφαλιά και καρφώνει την μπάλα στο Γ του τέρματος μας.
Τι ειρωνεία… γίνετε η σέντρα και ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνα …
Τελευταία φάση , ξαφνικός θάνατος… περιθώριο αντίδρασης κανένα ...…

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να κρύψουν το παράπονο και την απελπισία αυτής της ήττας, το ίδιο και οι παράγοντες.
Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Σαββάτου ήρθε η χθεσινή ήττα να επισκιάσει το καλό κλίμα και την  αγωνιστικότητα της ομάδας.

Ας γίνει λοιπόν «και αυτό το παιχνίδι »  ένα μάθημα σε όλους , και να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί, να διορθώσει τις αδυναμίες του και να σκεφτεί το καλό της ομάδας.
Καλό θα ήταν να δουλευτεί λίγο η λειτουργία της άμυνας και του κέντρου μας , ειδικά στα στημένα.

Πάντως το ματς αυτό ήταν ένα «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ» για όλους,  παίκτες , προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους …
Το «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ» όμως έχει δύο ιδιότητες, είναι επώδυνο και βασανιστικό όμως επίσης μπορεί να μας αναστήσει από το λήθαργο και να δώσει λύση στην κακοδαιμονία της ομάδας.

Μας γέμισε θυμό και πίκρα, ας πεισμώσουμε όλοι, το Σαββάτο να πάρουμε το παιχνίδι , με ψυχή, νεύρο και μυαλό .
Παίρνουμε βαθειά ανάσα όλοι και ξεχνάμε άμεσα την αναμέτρηση με το Λίντο , ο στόχος μας είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Σίγουρα δεν θα περάσει εύκολα από την έδρα μας, παίκτες βάλτε τα δυνατά σας, οι 11 μεσα και ολοι οι υπολοιποι απο τον πάγκο να τους εμψυχώνουν.

Αρκετά με αυτην την κακοτυχία - αυτοκαταστροφή, ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός
και να ανταμοιφθούν οι προσπαθειές μας.

Βοηθάμε όλοι μαζί την ομάδα να ανασάνει...
Ολοι γήπεδο το Σάββατο, ενωμένοι και δυνατοί...

Καλή τύχη παιδιά.
Μ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου