menu-slides

slides_code

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Φιλικό Ανάληψη-ΠΑΝΟΜ (Το video με τα γκολ)

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Χερσονήσου όπου η Ανάληψη υποδέχθηκε τον ΠΑΝΟΜ, η ομάδα των Μαλίων επικράτησε με 1-3 ενώ είχε βρεθεί να πίσω στο σκορ με 1-0.
Για την Ανάληψη άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, ένα απο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου ο Μανιαδάκης , στο 35′ με εκτελεση κόρνερ έκανε το 1-0 ενώ ο ΠΑΝΟΜ ισοφάρισε στο 39′ με τον Συσκάκη μετά απο λάθος γύρισμα στην άμυνα. Το 1-1 παρέμεινε ως σκορ ημιχρόνου με τους δύο προπονητές να κάνουν αρκετές δοκιμές στην επανάληψη και την Ανάληψη να έχει πολύ καλό πρόσωπο.
Στο 70′ ο Διαμαντάκης έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΝΟΜ κάνοντας το 1-2 ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο υπό δοκιμή Γκιούρι στο 80′.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό και για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΝΟΜ να παίρνει την νίκη αλλά τους δύο προπονητές να μένουν ευχαριστημένοι με την εικόνα του αγώνα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες και έδειξαν καλά στοιχεία , σίγουρα όμως είναι νωρίς ακόμα.
Αναμφισβήτητα ήταν ενα δυνατό φιλικό και σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας η εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική.
Το καλό κλίμα μεταξύ των παικτών πρέπει να διατηρηθεί και με σκληρή δουλειά να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο φιλικό.

Δουλειά λοιπόν παιδιά, σκύβουμε το κεφάλι και προσπαθούμε περισσότερο!



Δείτε τα γκόλ του αγώνα απο την κάμερα του aoanalipsis.blogspot.gr



Αργότερα στο blog θα εχει και φωτορεπορτάζ απο την αναμέτρηση
(πηγή άρθρου Grandsport.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου