menu-slides

slides_code

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η "Διπλή" επιτυχία της Ανάληψης στο ΚΡΗΤΗ TV (Video-Φωτο)



Παρακολουθήστε το βίντεο από την πρώτη επίσημη τηλεοπτική εμφάνιση του Α. Ο Ανάληψης.

Αντιπροσωπία της ομάδα μας φιλοξενήθηκε χθες  βράδυ  στην εκπομπή  του κ.Μαλτεζάκη  "Μικτή  Ζώνη " στο Κρήτη  TV.
Σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον,  ο πρόεδρος, οι προπονητές, παίκτες της ομάδας  και το blog μας,  έκαναν γνωστό σε όλο το τηλεοπτικό κοινό  της Κρήτης το έργο που γίνεται στο σωματείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Κρήτη TV και την Μικτή Ζώνη για την άψογη φιλοξενία και τα καλά τους λόγια.


Η Ανάληψη με την πρωτιά  και το πρωτάθλημα στην Γ  εθνική  γυναικών,  καθώς επίσης  και με την 2η  θέση & άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ για τους άνδρες,  κατάφερε και πέτυχε ένα πολύ  δύσκολο  ρεκόρ για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου. 

Σίγουρα ο χρόνος που μας δόθηκε δεν ήταν αρκετός για να αναπτύξουμε όλη την δραστηριότητα  της ομάδας (πχ  εθνική Ελλάδος γυναικών ή ταλέντα που έχουν βγει από την Ανάληψη  κλπ)  αλλά σίγουρα βγήκε μια καλή εικόνα για την περιοχή μας και το σπουδαίο έργο που κάνει η Ανάληψη.

"Η τηλεθέαση ξεπέρασε  κάθε προσδοκία και καθήλωσε αρκετό κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τα σχόλια έπεφταν βροχή" .

Τέλος να πούμε  ότι η προσπάθεια που κάνει η Ανάληψη τα τελευταία  χρόνια  πρέπει να συνεχιστεί,  να εμπλουτιστεί,  να στηριχθεί περισσότερο από την τοπική κοινωνία  ώστε σιγά σιγά,  με σταθερά βήματα να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στις μεγάλες κατηγορίες και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.Μέσα από τις δυσκολίες αλλά και με χαρές γινόμαστε πιο δυνατοί...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  λοιπόν σε όλους  όσους είναι κοντά στην ομάδα  και την στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες  εποχές.  Η εμπιστοσύνη που δείχνουν  στον  πρόεδρο μας, την  διοίκηση, τους προπονητές , τις παίκτριες και τους παίκτες αποδίδει καρπούς...


Συνεχίζουμε Δυνατά...
Όλοι μαζί προχωράμε στο αύριο...
Υ.Γ Για να δούμε θα κάνουμε την τελευταία εκπομπή του Blog μας Α2Live ??
Πάντως πήραμε σπουδαία  εμπειρία...
Το βίντεο της εκπομπής όπως μεταδόθηκε από το Κρήτη TV (μόνο Ανάληψη)



Και μερικές Φώτο...

Η Ανάληψη στη "Μικτή Ζώνη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου