menu-slides

slides_code

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Νικήτρια του τουρνουά στη Μολδαβία η Εθνική κορασίδων U16 (Όλα Μαζεμένα)

Η Εθνική κορασίδων κατέκτησε το αναπτυξιακό τουρνουά της Μολδαβίας.

Με 3 νίκες στους 3 πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά.
Στον τελευταίο της αγώνα η εθνική μας νίκησε τη διοργανώτρια χώρα και δεν της χαρίστηκε καθόλου αφού τη φιλοδώρησε με 6 γκολ ενώ επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία της μόνο 1 φορά.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την πρωτιά με… 5αρες +  ,
επικρατώντας με 5-1 της Γεωργίας, με 5-1 του Ισραήλ και 6-1 της οικοδέσποινας Μολδαβίας.

Στην Εθνική ομάδα συμμετείχαν 2 κορίτσια απο την ομάδα της Ανάληψης.
Η Χριστίνα Λάκο και η Χαρά Πυθαρούλη. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για την ομάδα μας και  τα κορίτσια μας έκαναν περήφανη την Ανάληψη. Και στις δύο δόθηκε χρόνος συμμετοχής ,ως βασικές και ώς αλλαγή.

Πάρα πολλά αθλητικά Sites αναφέρουν αυτήν την διάκριση που πέτυχαν τα κορίτσια ,τα τοπικά site  κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην Ανάληψη (δείτε στο τέλος του άρθρου).

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια!
Με πολύ δουλειά και αγάπη σε αυτό που κάνουν θα τα καταφέρουν.
Δίνουν κίνητρο και ελπίδα σε όλους μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ανάληψη!


πηγή: ΕΠΟ, womensports.gr


Δείτε τα video από τους 3 αγώνες της Εθνικής Κορασίδων.


WU-16 Ελλάδα- Georgia 5-1
Με τη Γεωργία
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο του «Dinamo Auto Stadium» όπου διεξήχθη το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν και σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματά του.
Το χορό των γκολ άνοιξε η Σαρρή στο 23ο λεπτό, ακολούθησε η Γεωργιάδου στο 25ο και η Γιάνου στο 27ο ενώ και πάλι η Σαρρή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 38ο λεπτό. Το τελευταίο γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσε η Καπνίση στο 42ο λεπτό.


ΕΛΛΑΔΑ: Μαργαρίτη (63'Γιαννακούλη), Σαχινίδου, Τσακίρη, Παπαιωάννου (41' Παπαστασινού), Γεωργιάδου (32' Καπνίση), Λέντη (41' Λάκο), Γάτσιου (63' Πυθαρούλη), Χατζηνικολάου (63 Στεφάτου), Λιάκου (56' Ευσταθιάδου), Γιάννου (41' Μετοικίδου), Σαρρή (41' Εξουζίδου).


WU-16 Israel - Ελλάδα  1-5

Με το Ισραήλ
Σε αντίθεση με τον αγώνα εναντίον της Γεωργίας, οι νεαρές διεθνείς μας είχαν ανώτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα όταν και επικράτησαν πλήρως του Ισραήλ.
Το σκορ για την ελληνική ομάδα άνοιξε η Γάτσιου στο 23ο λεπτό. Το Ισραήλ ισοφάρισε στο 31′ αλλά στο δεύτερο μέρος η Γιάννου στο 45ο λεπτό, η Σαρρή στο 52ο και στο 73ο, και η Ευσταθιάδου στο 61′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ: Γιαννακούλη (64' Μαργαρίτη), Στεφάτου (32' Γιάννου), Σαχινίδου, Τσακίρη, Εξουζίδου (55' Πυθαρούλη), Λέντη (32' Παπαιωάννου), Γάτσιου (64' Παπαστασινού), Χατζηνικολάου (55' Γεωργιάδου), Λάκο (41' Λιάκου), Σαρρή , Καπνίση (41' Ευσταθιάδου), Γιάννου ( 64' Μετοικίδου).

WU-16 Ελλάδα - Moldova 6-1  
Με τη Μολδαβία
Εντυπωσίασε για άλλη μια φορά η Εθνική Κορασίδων στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξάγεται υπό την αιγίδα της UEFA στη Μολδαβία. Αυτή τη φορά στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της διοργανώτριας του τουρνουά χώρας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και τη φιλοδώρησε με 6 γκολ (6-1) κατακτώντας το τρόπαιο.
Τα κορίτσια μας εκπληκτικά από το ξεκίνημα έως το τέλος του αγώνα δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους και με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Χατζηνικολάου έφτασαν σε μια επιβλητική νίκη και τον ιδανικό τρόπο να κλείσουν την παρουσία τους στο τουρνουά.
Η Χατζηνικολάου πέτυχε καρέ των γκολ (δύο σε κάθε ημίχρονο), πετυχαίνοντας ρεκόρ για το επίπεδο της Εθνικής Κορασίδων. Η νεαρή διεθνής άνοιξε το σκορ στο 17′ και στο 20ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματα της Εθνικής και τα δικά της. Η Γάτσιου στο 26ο λεπτό έκανε το 3-0 και η Μολδαβία μείωσε προσωρινά στο 29ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών κατόρθωσε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Η Χατζηνικολάου με φόρα από το πρώτο μέρος σημείωσε δύο γκολ στο 69ο και 72ο λεπτό, πριν η Σαρρή στο 74ο λεπτό κλείσει τον πίνακα του σκορ.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ευάγγελος Κουτσάκης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων δήλωσε πως «η εικόνα που έβγαλαν τα κορίτσια, τόσο εντός γηπέδου, όσο εκτός στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, ήταν εξαιρετική. Οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια διότι με την παρουσία τους τίμησαν με το παραπάνω και εκπροσώπησαν επάξια την Εθνική Ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της UEFA, γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά τους. Απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και απεικόνισαν και γι αυτό τις ευχαριστούμε τη σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις Εθνικές Γυναικείες Ομάδες».


ΕΛΛΑΔΑ: (Κουτσάκης): Μαργαρίτη (Γιαννακούλη 41'), Πυθαρούλη (Γιάνου 57'), Σαχινίδου, Τσακίρη, Παπαϊωάννου (Λεντή 73), Γάτσιου, Χατζηνικολάου, Λιάκου, Σαρρή, Ευσταθιάδου (Γεωργιάδου 57'), Καπνίση (Στεφάτου 41')








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου