menu-slides

slides_code

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Καλώς ήρθες Άγγελε !


Καλώς ορίζουμε τον Άγγελο στην Ανάληψη, από το blog μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία να δέσει και να αγαπήσει την ομάδα μας. Άν και ακουγόταν η φήμη εδώ και μέρες στα site ,  και μετά από διαψεύσεις, βγήκε  σήμερα το πρωί στο Facebook της ομάδας η παρακάτω επίσημη ανακοίνωση:

"H ομάδα μας ανακοίνωσε σήμερα μια σημαντική μεταγραφή,τον Άγγελο Φυτίλη όπου αποχώρησε από το Λίντο και θα συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα του Ζαφείρη Λατσούδη. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή έναν και ένα παίκτη με μεγάλες ικανότητες που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα,στο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ. 
Καλώς όρισες στην ομάδα και καλή αρχή... "

Ο 22 χρόνος άσος πέρα από το Λίντο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ασίτες, ΠΑΟ Κρουσώνα ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη.
Ο Φιτίλης προπονήθηκε αυτήν την εβδομάδα με την ομάδα μας και σίγουρα θα μπορέσει να βοηθήσει την πορεία της ομάδας στον 2ο γύρο !
Πληροφορίες λένε ότι το δελτίο του είναι έτοιμο και στον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΝΟΜ θα είναι στην διάθεση του Ζ. Λατσούδη .

Ελπίζουμε η καινούρια χρονιά να διώξει την ατυχία - "γκαντεμιά" που είχαμε στα 2 τελευταία παιχνίδια του 2013 κόντρα στις Ασίτες και ΟΦΑ(κυπ)  όπου χάσαμε και το Τζιράκη για 5αγ.

Καλή επιτυχία , Καλή Χρονιά!
Μ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου