menu-slides

slides_code

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

19αγ. Ανθεστίων - "Μηλάκης" 1-3 (φωτορεπορτάζ)

O αρχηγός 'Μήλο' πανηγυρίζει το χάτ τρικ και την νίκη...
Μεγάλο διπλό πήρε εχτές 26-1 η Ανάληψη μέσα στην καυτή έδρα του Θραψανού.
Η ομάδα μας επικράτησε με 1-3 του Ανθεστίωνα έχοντας κορυφαίο παίκτη MVP τον αρχηγό μας Μανόλη Μηλάκη.  Ο Μηλάκης πέτυχε χατ τρικ και η ομάδα παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.


Οι πανηγυρισμοί στον Ανθεστίων κράτησαν μόνο 7 μέρες μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των πρωτοπόρων Ασιτών την προηγούμενη εβδομάδα , όπου τους έσπασε και το αήττητο σερί.
   Αν και οι προσδοκίες τους ήταν μεγάλες και στο χτεσινό ματς απέναντι στην ομάδα μας, ο Μηλάκης και η παρέα του , τους προσγείωσαν ανώμαλα στην πραγματικότητα…

Η Ανάληψη απέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ότι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αν και το ξεκίνημα επιφύλαξε μια αναστάτωση στην Ανάληψη, καθώς ο Φυτίλης δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγο υψηλού πυρετού, αυτό ξεπεράστηκε άμεσα .
Ο Λατσούδης ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο κάθισε ο Χαρίτος Μπελιβανάκης με την Μαρία την Κουνάλη, ευτυχώς το γήπεδο βοήθησε και ο Ζαφείρης μπόρεσε έξω από την κάγκελα να δίνει κατευθύνσεις…

    Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ γήπεδο αφού είχε βρέξει πολύ τις προηγούμενες ώρες. Ευτυχώς ο καιρός βελτιώθηκε και παίχτηκε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες.
   Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Ανθεστίων εκμεταλλευόμενος την δυνατή του έδρα. Στα πρώτα 10 λεπτά δημιούργησε μερικές καλές ευκαιρίες με το Μουντράκη να λέει στοπ σε σουτ του Τρουλάκη .

Ο Βασιλάκης επίσης με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι στο 7’ .Η Ανάληψη με την σειρά της ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Σαμπαριώτη να αποκρούει ενστικτωδώς, σουτ του Μηλάκη και του Ξυλούρη. Στο 15’ μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ του Καρβουνάκη, η μπάλλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι του Σαμπαριώτη και εκεί ο Μηλάκης Μ. με κεφαλιά σε πρώτο χρόνο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-1 παγώνοντας ταυτόχρονα την κερκίδα.
    Ο Ανθεστίων προσπάθησε να ανακάμψει επιθετικά αλλά η πολύ καλή άμυνα την Ανάληψης καθάριζε με ευκολία τις φάσεις. Παράλληλα το κέντρο και η επίθεση δούλευαν σε πολύ γρήγορο τέμπο έχοντας την άμυνα του γηπεδούχου σε εγρήγορση και πίεση. Ο τερματοφύλακάς του Ανθεστίων έκανε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 44’ ο Τρουλάκης έκανε φάουλ στο Μηλάκη Δ στα δεξιά, ο Καρβουνάκης Μ το εκτέλεσε , έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή, εκεί βρέθηκε ο προωθημένος Χρήστου , ο Χαλεπάκης πέφτοντας άτσαλα τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών.
   Ο αρχηγός μας Μηλάκης μετά από συνεννόηση με το Γκιάτα ανέλαβε την εκτέλεση, με δυνατό σουτ δίπλα στο αριστερό δοκάρι του Σαμπαθιώτη έκανε το 0-2. Διπλή ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους στην λήξη του ημιχρόνου.



Το 2ο μέρος της αναμέτρησης ξεκίνησε με τον Ανθεστίων να έδειχνε ότι δεν είχε εγκαταλείψει το ματς. Ο Μουντράκης και πάλι μαζί με τον Πέρβο, Χρήστου , Καρβουνάκη με άψογη συνεργασία και αλληλοκάλυψη κατάφεραν να ανακόψουν τις επιθέσεις του γηπεδούχου. Γιακουμάκης, και Μηλάκη Δ. ήταν επίσης πολύ δυνατοί και πάλεψαν σκληρά.

Ο πολύ καλός Ξυλούρης ταλαιπώρησε μαζί με το Μαραβελάκη την άμυνα του γηπεδούχου.

Έτσι στο 60΄ λεπτό ο Ξυλούρης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο 2 δοκάρι όπου o ξεμαρκάριστος ‘Μήλο’ με ευκολία έκανε το 0-3 ! Έβαλε φωτιά στα σχέδια των γηπεδούχων για “come back” …


Τρουλάκης
  Στο 79’ σε μια ανύποπτη φάση από την δεξιά πλευρά της ομάδας μας, ο Πεδιωτίδης δεν κατάφερε να ανακόψει πάσα στον αμαρκάριστο Τρουλάκη και αυτός με ένα πολύ καλό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μουντράκη μειώνοντας 1-3 . 
Η αντίδραση ήρθε αργά για τον Ανθεστίων και στα υπόλοιπα λεπτά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

      Ο Ξυλούρης θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-4 χάνοντας κλασική ευκαιρία. Ο Μηλάκης Μ. έχασε και άλλες ευκαιρίες και με λίγο καθαρότερη τελική σκέψη θα είχε σημειώσει και άλλα γκολ .
Η ομάδα μας έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο αγωνιστικά και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μόνη απώλεια ο τραυματισμός του Γκιάτα που βγήκε αλλαγή στο 48’ .

Ανθεστίων: Σαμπαριώτης,Κελαράκης κ.(70’ Αποστολάκης), Αναγνωστόπουλος (60’ Κελαράκης Γ.) , Σαιτάκης, Δοργιομανωλάκης, Δρακάκης,Βασιλάκης,Χαλεπάκης,Καλιακάκης(46’ Κλάδος),Τρουλάκης,Αναστασάκης 
Ανάληψη: Μουντράκης, Πεδιωτίδης, Καρβουνάκης Μ. (89’ Χατζάκης), Περβολαράκης Κ. , Χρήστου, Μηλάκης Μ , Ξυλούρης, Μηλάκης Δ , Μαραβελάκης (77’ Καρβουνάκης Ευθ.), Γκιάτας (48’ Παντερμαράκης


      Μπράβο λοιπόν σε όλους και γι αυτήν την νίκη!
Πλέον πρέπει να δούμε σοβαρά, πειθαρχημένα και υπεύθυνα το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ανεβασμένη Χερσόνησο… Πολύ δουλειά και πάθος όλη την εβδομάδα! Να θυμίσουμε ότι η Χερσόνησος στάθηκε πολύ καλά εχτές κόντρα στις Ασίτες αφού έχασαν στο 90+ (2-3 ) ενώ κέρδιζαν 2-0 στο ημίχρονο.  Δεν είναι τυχαίο που η Χερσόνησος κέρδισε και την ΕΓΟΗ.
      Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο λόγο βαθμολογικής θέσης, στον πρώτο γύρο το πληρώσαμε παραχωρώντας το Χ.

Μ.Χ





Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης


19αγ.ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΑΝΑΛΗΨΗ 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου