menu-slides

slides_code

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Video αγώνα ΕΓΟΗ - ΑΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-2

Παρακολουθήστε το βίντεο της αναμέτρησης   ΕΓΟΗ - ΑΝΑΛΗΨΗ για την 12 αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.
Το τελικό σκορ ήρθε 2-2, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκόρ μετά από ενα τυχερό γκολ της ΕΓΟΗ στο 5' λεπτό. μετά από εκτέλεση φάουλ ,  ο αέρας ξεγέλασε το Μουντράκη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα


Στο β' μέρος  οι "Μηλάκηδες" μέσα σε 2 λεπτά έκαναν την ανατροπή...
Νωρίτερα ο Τζιράκης από κόρνερ, σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ψαρουλάκη και ο Παντερμαράκης που ακολούθησε δεν έπιασε καλά την κεφαλιά σε κενή εστία.

Μετά από κόψιμο του Τζιράκη ο Μηλάκης Δ, πλάσαρε και έκανε το 1-1 στο 69'.
Στη φάση μετά την σέντρα στο 71' ο Μηλάκης Δ. αυτή την φορά έκοψε την μπάλα από δεξιά στο Μηλάκη Μ. και αυτός με πλασέ έκανε το 1-2.

Δυστυχώς 10 λεπτά πριν την λήξη, οι αμυντικοί μας δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και μετά απο απανωτές κόντρες η μπάλα έφτασε στον Κάτελα, ο οποίος με ένα άπιαστο σουτ έκανε το 2-2.

Τα τελευταία λεπτά κύλισαν με ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, αποκορύφωμα ήταν η φάση της ανατροπής του Τζιράκη στο 90' , αλλά ο Φουκάκης δίστασε και δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών (δείτε στο τέλος του βίντεο την επίμαχη φάση και κρίνετε).

Δήλωση Λατσούδη εδώ 






Τα γκόλ στο video :
1-0 στο 1:35'  ,
1-1 και 1-2 στο 9:10' ,
το 2-2 στο 11:20'
και η φάση της ανατροπής στο 12:45'



To blog μας ευχαριστεί τον Αντωνακάκη Μ. για την περιγραφή του στο 1ου ημίχρονο και το Χατζάκη Ν. για την περιγραφή του 2ου ημιχρόνου.
Σε αυτήν την κάλυψη αγώνα την ομάδας μας χρησιμοποιήσαμε το νέο μας εξωτερικό μικρόφωνο και ελπίζουμε να απολαύσετε την "περιγραφή" και το Full HD video 


Υ.Γ επαγγελματίες δεν είμαστε, την ομάδα μας αγαπάμε...
Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις , κάνουμε πέρα εγωισμούς και 
κάθε Σαββατοκύριακο βαδίζουμε παρέα με την ομάδα, η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου