menu-slides

slides_code

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τα κορίτσια μας στην σέντρα

  

Τα κορίτσια....στην σέντρα!!!

Τα κορίτσια… στη σέντρα! | onsports.gr

 Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών για την ομάδα μας ξεκινάει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 15:00, κόντρα στο Πέραμα,στο γήπεδο Χερσονήσου !
(Σημείωση: είναι η 2η αγωνιστική , αλλά στην πρώτη δεν κατέβηκε η ομάδα της Ιεράπετρας)

Ναι από φέτος η γυναικεία ομάδα της Ανάληψης θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!
Αρκετοί από τους φιλάθλους μας μπορεί  να το αγνοούν,όμως η γυναικεία ομάδα μας χρειάζεται και αυτή την στήριξη από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!  Η καινοτομία και η διαφορετικότητα σε κάνουν να ξεχωρίζεις !
  Φέτος γίνεται μια μεγάλη και πρωτότυπη προσπάθεια στην περιοχή μας,παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά,γυναικεία ομάδα του τόπου μας,στη Γ Εθνική (μετά από 1 χρόνο προετοιμασία).



Οι ομάδες που αγωνίζονται στον όμιλο μας



Ο πρόεδρος Στιβακτάκης Γιάννης και το Δ.Σ του Α.Ο.Αναλήψεως πήραν την μεγάλη απόφαση για την δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου και όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τα κορίτσια,που προπονούνται εντατικά για να είναι έτοιμες για τις ''μάχες'' που τις περιμένουν!
  Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ ικανοποιητική, κάθε μέρα γεμίζει το γήπεδο της Χερσονήσου. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 17 αθλήτριες με δελτίο, ενώ στο προσεχές μέλλον, αναμένεται η ομάδα να στελεχωθεί με περισσότερα κορίτσια διαφορών ηλικιών. Ήδη υπάρχουν κορίτσια τα οποία δεν διαθέτουν ακόμη δελτίο.

Η γυναικεία ομάδα μας (πρόσφατη φώτο)
Παίκτριες της ομάδας μας με δελτίο είναι:
 
Φοινοκαλιώτη Εμμανουέλα,Παπαματθαιάκη Πόπη,Πυθαρούλη Χαρούλα,Αγγέλου Μαρία,Σταματάκη Δήμητρα,Ρουσάκη Μαρία,Παπαδάκη Βάλια,Λάκο Χριστίνα,Κουνάλη Μαρία,Σπυρίδων Μάγδα,Καφετζάκη Μαρία,Σταμπουλή Αργυρώ,Χριστάκη Μαρία,Χριστάκη Έμμη,Βασιλειάδη Δέσποινα,Μαρκάκη Ελευθερία, Μιχαλάκη Ζωή και Παθιάκη Ελένη.

Υ.Γ Ζητάμε συγνώμη από τις υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας μας..... θα επανέλθουμε...
 Καλή επιτυχία και καλή αρχή την Κυριακή....  

Ν.Χ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου