menu-slides

slides_code

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

24αγ. Δαφνές-Ανάληψη, «Κομβικό παιχνίδι»


Με την ομάδα των Δαφνών θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας η Ανάληψη ,για την 24 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα των Δαφνών που εδρεύει στο ομώνυμο χωριό αποτελεί μια πολύ καλή, δεμένη , και πειθαρχημένη  ομάδα με υψηλούς στόχους.
Δεν είναι τυχαίο που εδώ και μήνες βρίσκετε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.
Ελπίζει και προσπαθεί να τρυπώσει στην 3αδα, ειδικά μετά το στραβοπάτημα του Κεραυνού την προηγούμενη αγωνιστική, την έφερε σε απόσταση αναπνοής (3βαθμοι από τον 3ο Κεραυνό)

Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν  το παιχνίδι με το Μεταξοχώρι με 1-2 .
Οι Δαφνές επικράτησαν πριν μερικές αγωνιστικές με το "τρομακτικό" 0-6 εκτός έδρας επι του Ατρόμητου, κέρδισαν μέσα στην Αγ.Βαρβάρα με 0-2 , πήραν στο 90+ το ματς με το Λίντο στην έδρα τους με 1-0 , επίσης  κράτησε το 0-0 με τον Κεραυνό στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Δείχνει ότι έχει πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα, αφού έχει σημειώσει συνολικά 41 γκολ , αλλά και πολύ καλή άμυνα αφού έχει δεχτεί μόλις 28 (έχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα)


Βαθμολογικά βρίσκεται στην 4η θέση ,έχοντας μαζέψει 39 βαθμούς ,με απολογισμό 12 νίκες ,3 ισοπαλίες και 8 ήττες.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο επιθετικός της ομάδας Ταφλάι και ο Πατεράκης Κ. ,ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας .
Ο Πατεράκης στον 1ο γύρο είχε πετύχει 2 γκολ εις βάρος μας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Χερσόνησο  , οι Δαφνές είχαν επιβληθεί με σκόρ 2-4 , ένα ιδιαίτερο βαρύ σκορ μέσα στην έδρα της Ανάληψης.
(Διαβάστε για το ματς του 1ου γύρου : 9η Αγωνιστική: Ανάληψη -Δαφνές 2-4)

Αναμφισβήτητα είναι ένα ματς «κομβικής σημασίας» όπως δήλωσε και ο τεχνικός της Ανάληψης , κ.Λατσούδης , στόχος της Ανάληψης είναι όσο τον δυνατόν πιο ψηλά, αφού δείχνει ότι έχει ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.
Απ την άλλη πλευρά η ομάδα των Δαφνών θεωρητικά έχει περισσότερο άγχος καθώς  «παραμονεύει τον Κεραυνό» και την τρίτη θέση.

Στατιστικά οι δύο ομάδες είναι περίπου ίδιας δυναμικότητας, όμως αυτό που κάνει πάρα πολύ δύσκολο το έργο της Ανάληψης , είναι οι απουσίες βασικών παικτών λόγο τραυματισμών .
  
Η Ανάληψη θα κατέβει στο παιχνίδι έχοντας 4-5 βασικούς παίκτες εκτός, Σωμαράκης, Τζιράκης, Βασιλείου, αμφίβολοι ο Καρβουνάκης,  Κρητικάκης, Λίκα καθώς και ο τιμωρημένος Περβολαράκης.

Προσοχή λοιπόν στην άμυνα , στις στημένες φάσεις και στις αντεπιθέσεις.
Το ματς αυτό είναι ένα δυνατό crash test  για τα επόμενα που έρχονται με Λίντο εντός, Ατρόμητο εκτός και Δόξα Γαλιάς εντός.







Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο  Δαφνών την Κυριακή 10-3-2013 ώρα 15:00
Διαιτητες:  Κρασαγάκης X., Γιατράκης K., Χατζογιάννης E.



ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ !


Επιμέλεια
Μ.Χατζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου