menu-slides

slides_code

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση Στιβακτάκη σε Κεφαλούκο

Την απάντηση του στην ανακοίνωση του προέδρου των Δειλινών Βαγγέλη Κεφαλούκου έδωσε στο topikokritis.gr ο πρόεδρος της Ανάληψης Γιάννης Στιβακτάκης.(για το χτεσινο ματς Ανάληψη-Δειλινά)



«Θα ήθελα να απαντήσω στον κ.Κεφαλούκο ότι μάλλον σε άλλο γήπεδο βρισκόταν. Θέλω να κατονομάσει τους παράγοντες που τους έβριζαν γιατί τυχαίνει να έχω μείνει μόνος να πηγαίνω στα γήπεδα. 

Όσο για το τέλος του αγώνα ποιοι φίλαθλοι μπήκαν μέσα. Δεν τους είδε ο διαιτητής; Δεν τους είδε ο παρατηρητής; Όσο για τις μώλωπες τραυματία στο νοσοκομείο έχει η Ανάληψη (Σωμαράκης) και όχι τα Δειλινά. 

Όσο για τους αθλητές που μπήκαν μέσα να χτυπήσουν τα πιτσιρίκια σας τα Δειλινά ξεκίνησαν με 4 μικρούς και τελείωσαν με 2 και η Ανάληψη τελείωσε με 5 μικρούς (δέστε το φύλλο αγώνος).

 Αφήστε λοιπόν ήσυχη την Ανάληψη μην σας κακοφαίνεται επειδή ανακάμπτει. Η μπάλα παίζεται στο γήπεδο και όχι στις υπερβολικές δηλώσεις του καθενός. 

Μήπως αρχίσαμε να χαλάμε τους λογαριασμούς κάποιων;

Κατά την αποχώρηση σας κ.Κεφαλούκο σε συζήτηση, η σκέψη σας ήταν στο επόμενο παιχνίδι με τις Ελπίδες και πως θα σωθεί η ομάδα σας που αρχίζει να μπαίνει σε περιπέτειες. 

Πόση ώρα μπροστά σου ήμουν και μέσα στην αίθουσα του διαιτητή μαζί για να πάρουμε τα φύλλα αγώνος, γιατί δεν είπε τίποτα τότε; 
Όταν φτάσατε στο δυτικό Ηράκλειο τι άλλαξε; Να λυπάστε την ομάδα σας και όχι άλλες. 

Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα για την Ανάληψη ότι είναι επεισοδιακή ομάδα. 

Φτάνει πια με όλους σας. Αν κερδίζατε θα ήταν όλα ωραία».

Με εκτίμηση στους έντιμους παράγοντες και ποδοσφαιριστές

Ο πρόεδρος της Ανάληψης
Στιβακτάκης Γιάννης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου