menu-slides

slides_code

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

"ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ" Ανάληψη-Δειλινά 1-0

(φωτορεπορτάζ στο τέλος του άρθρου)
Σε άλλο ένα αγώνα που και πάλι φυσούσε δυνατά και δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, η Ανάληψη βρήκε την λύση απέναντι στα Δειλινά και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.
Συνεχίζει αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια (7νικες , 1 ισοπαλία)
Σε άλλο ένα ματς η ομάδα την Ανάληψης δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τον αντίπαλο αλλά και τον δυνατό αέρα (ίδιες καιρικές συνθήκες με το ματς με τη Θέρισο).
Έτσι δεν έγινε ένα καλό ποιοτικό παιχνίδι, παρόλο αυτά και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους.


ΑΝΑΛΗΨΗ - ΔΕΙΛΙΝΑ
Η Ανάληψη ξεκίνησε το ματς ορεξάτη και μέχρι το 20’ λεπτό είχε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, δυστυχώς δεν καρποφόρησαν.
Τα Δειλινά είχαν επίσης μια καλή στιγμή όμως ο Μουντράκης σε τετ α τετ  με τον Καπανταιδάκη απέκρουσε με τα πόδια και αποσόβησε το 0-1.
Το ματς από την έναρξη είχε πολλή ένταση και νεύρα, αυτό οφείλετε στην συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών των Δειλινών που προσπαθούσαν να εκβιάσουν ανύπαρκτα φάουλ, εκνευρίζοντας έτσι τους αντιπάλους και την κερκίδα (κάποιοι παίκτες έκαναν χειρονομίες και διάλογο με την εξέδρα, έτσι δεν άκουσαν και λίγα..ως εκεί όμως τίποτα παραπάνω).

Στο δεύτερο μέρος η Ανάληψη μπήκε εξίσου αποφασιστικά με το 1ο μέρος και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Έτσι στο 55 ο Βασιλείου με δυνατό συρτό σουτ έξω από περιοχή νίκησε τον Κατσουλάκη και έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΡΑΚΗ
Στο 80’ λεπτό η Ανάληψη έμεινε με 10 παίκτες λόγο τραυματισμού του Σωμαράκη στο γόνατο, αφού προηγουμένως ο Λατσούδης είχε κάνει όλες τις αλλαγές.
Στο 85’ υπήρξε μια σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών , μετά από ένα σκληρό φάουλ στον Περβολαράκη κ. της Ανάληψης. συνεπλάκησαν ο Περβολαράκης Γ με το Ποντικάλη και ο Μαθιουδάκης τους απέβαλε και τους δυο.
Έτσι η Ανάληψη στα τελευταία 5 λεπτά έπαιζε με 9 παίκτες, οπισθοχώρησε και χωρίς ιδιαίτερη πίεση διαφύλαξε εύκολα το 1-0.


Πλέον η Ανάληψη βλέπει μόνο το ματς με την Αγία Βαρβάρα, που εάν κερδίσει ια έχει κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τους στόχους που έχει εκ νέου θέσει…

Με νίκη πιάνει την Αγ.Βαρβάρα στους 33 βαθμούς.
Όσο για τα Δειλινά, το ματς με τις ελπίδες είναι ματς ζωής και θανάτου Δειλινά έχουν μπει πλέον σε περιπέτειες, και σίγουρα δεν τους φταίμε εμείς…





Παιδιά με την ίδια ορμή και αποφασιστικότητα
στο επόμενο παιχνίδι για την νέα νίκη της ομάδας…
Είπαμε… πάμε για άλλα…


Βαθμολογία Α2 ΕΠΣΗ
 




Δηλώσεις πρωταγωνιστών


Βασιλείου Βασίλης
Του Βασίλη Βασιλείου

aoanalipsis.
blogspot.gr : Βασίλη για ένα ακόμα παιχνίδι ήσουν αυτός που έδωσε την νίκη στην ομάδα, πες μας πως νιώθεις?
Βασιλείου: Το ότι εγώ σκοράρω δεν έχει καμιά απολύτως σημασία, αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν κάποιος άλλος. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα.
Όσο για το πώς νοιώθω, φυσικά νιώθω πάρα πολύ καλά και χαίρομαι που βοηθάω με τα γκολ μου την όλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

aoanalipsis.
blogspot.gr : Βασίλη έχει γίνει πλέον συνηθισμένη η ερώτηση αλλά εγώ ξαναρωτάω. Πες μας, πού το πάτε?
Βασιλείου: Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα η ομάδα ανεβαίνει σιγά σιγά επίπεδο.
Είμαστε όλα τα παιδιά πολύ χαρούμενοι για την πορεία μας στα τελευταία ματς και έχουμε αποφασίσει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των πρώτων 12 αγωνιστικών.

aoanalipsis.
blogspot.gr : Βασίλη σε ευχαριστούμε και μη ξεχάσεις και στο επόμενο ματς να κάνεις το ίδιο…
Βασιλείου: Να στε καλά και να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσω…



Μανόλης Καρβουνάκης
Του Μανόλη Καρβουνάκη
aoanalipsis.blogspot.gr : Μάνο πες μας δυο λόγια για το ματς.
Καρβουνάκης:  Λόγο του αέρα δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, παρόλο αυτά εμείς είχαμε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του ματς.Σημασία έχει ότι και στις κακές μας μέρες’ καταφέρνουμε και κερδίζουμε.

Εμείς προσπαθούμε και μιλάμε μέσα στο γήπεδο, ευχαριστώ, δεν έχω κάτι άλλο να πω…
Συνεχίζουμε και στο μυαλό μας είναι το ματς με την Αγ.Βαρβάρα.


 Φίλαθλος Ανάληψης
aoanalipsis.blogspot.gr : Ήρθατε στην Ελιά να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα, πείτε μας δυο λόγια για το παιχνίδι.
Φίλαθλος: Ακολουθώ όποτε μπορώ την ομάδα γιατί πιστεύω ότι γίνετε μια πολύ ωραία προσπάθεια. Σήμερα δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο λόγο του αέρα αλλά η ψυχή των παιδιών μίλησε πάλι. Όλα ήταν καλά , και αν δεν υπήρχε η αναστάτωση στο γήπεδο και να αποβληθούν οι παίκτες θα ήταν καλύτερα.
aoanalipsis.blogspot.gr : έχετε δίκιο όμως υπήρχε μια ανησυχία στην εξέδρα, γιατί?
Φίλαθλος: Υπήρξαν κάποιες απερίσκεπτες θα έλεγα προκλήσεις-χειρονομίες από παίκτες των Δειλινών όπου άναψαν τα πνεύματα στην εξέδρα.
Όμως εκτός από φωνές των οπαδών (που προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να έχουν θέση στα γήπεδα) δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι άλλο, άλλωστε η ομάδα κέρδιζε ποιος ο λόγος να θέλει κάποιος να κάνει κακό στην ομάδα…
Δυστυχώς τα γήπεδα τα έχουν αυτά .
Ευχαριστώ καλή επιστροφή.


Ρεπορτάζ : Ν.Χατζάκης
 
Δείτε το  φωτο-ρεπορτάζ του αγώνα Ανάληψη- Δειλινά
Επιμέλεια άρθρου-Φωτο-Ρεπορτάζ :M.Hatzakis

Θα ανέβουν και στο facebook της ομάδας μας αργότερα.


ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ
ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΝΈΑ, ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ,VIDEOS,LIVE ΚΛΠ)

 
( ΣΕ ANDROID ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ - ΔΩΡΕΑΝ )

(σε λίγες μέρες θα βγεί και η νέα έκδοση )





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου