menu-slides

slides_code

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

18αγ. ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Δείτε το φωτορεπορταζ & video του αγώνα Δόξα Γαλιάς - Ανάληψη (στο τελος της ανάρτησης)
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και το πλήρωσε με μια πολύ βαριά ήττα.
Αν και ήταν μια ήττα  εντός προγράμματος μιας και η Δόξα έχει τεράστιο μπάτζετ αλλά και καλή ομάδα, το αποτέλεσμα δεν ήταν σε καμιά περίπτωση αυτό που αρμόζει στην Ανάληψη.

Αν και καταφέραμε να προηγηθούμε με την έναρξη του παιχνιδιού, η Δόξα κατάφερε και έκανε αμέσως την ανατροπή, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 5-1.
Δυστυχώς για μια ομάδα σαν την Δόξα (που άλλοτε είχαμε & καλές σχέσεις μέσω των blog μας) κατάφερε να μας διασύρει όπως και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Έδειξαν ότι απολάμβαναν να σκοράρουν και να ταπεινώνουν μια ομάδα που είχε καταρρεύσει από το 1ο μέρος ... Το 8-1 ήταν πραγματικά εξωπραγματικό.
Δυστυχώς για μας, οι απουσίες παικτών όπως Μηλάκης Μ. , Τζιράκης, Γκιάτας και σε συνδιασμό με τις πολλές αποχωρήσεις βασικών παικτών,  οδήγησαν την ομάδα στα νύχια του 'Αετού της Γαλιάς' ...

Τώρα βέβαια αυτό το ματς ανήκει στην ιστορία, ίσως είναι και η πιο βαριά ήττα που έχει πoτέ γνωρίσει η ομάδα από την ιδρυσή της.
Πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε γιατί φτάσαμε ως εδώ...
Δεν φταίει όμως ένας, όλοι φταίμε ...

Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για την σωτηρία της ομάδας.
Έστω και την ύστατη ώρα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να σωθεί η ομάδα, οι παραλήψεις ή τα λάθη που έγιναν πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και να στηρίξουμε την ομάδα στα Play Off, απο κει και πέρα θα πρέπει να μάθουμε απο τα λάθη μας...

Παρακάτω δείτε την  βαθμολογία του ομίλου παραμονής:
Εμείς θα έχουμε 6 βαθμούς (λόγο αποβολής του Πατούχα)

Με τρεις νίκες όλα είναι πιθανά! Πρέπει να το παλέψουμε!
Αρκεί να ενωθούμε και να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μας!








18αγ. ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ 8-1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου