menu-slides

slides_code

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πρώτος αγώνας της Ανάληψης εκτός Κρήτης...

Το πρώτο ταξίδι πραγματοποίησε  η γυναικεία ομάδα της Ανάληψης στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής αφού την Κυριακή  30-11 αντιμετώπισε την Ένωση Καμινίων στον Πειραιά. 
Για την ομάδα μας είναι η πρώτη φορά αγωνίστηκε και τίμησε τον Αθλητικό Όμιλο Αναληψης και εκτός Κρήτης.

Η Μαρία Κουνάλη με το Ζαφείρη Λατσούδη επέλεξαν 22 παίκτριες τις οποίες πήραν στην αποστολή , ενώ συνοδός τους
στο ταξίδι ήταν ο Γιάννης Στιβακτάκης .

Στην αποστολή ήταν οι παίκτριες : Σταμπουλή, Ψυχαράκη, Σπυρίδων, Αγγέλου, Παπαδάκη, Σταματάκη Δήμητρα, Χρηστάκη Μαρία, Χρηστάκη Έμι, Φραγκιαδάκη Χρυσή, Κέκερη, Σηφάκη, Κουνάλη, Παπαματθαιάκη, Λάκο, Σιλιγάρδου, Καλή, Αλτάνι, Μαυράκη, Κοκοτσάκη, Μαρκάκη, Σταματάκη Κατερίνα, Μιχαλάκη.






Όσο αφορά το παιχνίδι η Ανάληψη κατάφερε και προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 1ο λεπτό με την Παπαματθαιάκη.
Η ομάδα μας δημιούργησε και άλλες καλές φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα της και να κλειδώσει τη νίκη.
Η γηπεδούχος ομάδα έφερε στα ίσα το παιχνίδι κάνοντας το 1-1 στο 70 ενώ πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ και κέρδισε το παιχνίδι.

ΑΝΑΛΗΨΗ: Ψυχαράκη, Παπαδάκη Μαγδ. (70′ λτρ Καλή), Σηφάκη, Φραγκιαδάκη, Συλιγάρδου, Κοκοτσάκη, Κέκερη, Παπαματθαιάκη, Κουνάλη, Χρηστάκη Έμι (82′ Σταματάκη Κατερίνα), Λάκου (75′ Αγγέλου).
Την επόμενη αγωνιστική (4η) παίζουμε στο Ηράκλειο στο γήπεδο Μαρτινέγκο το Σάββατο 6-12-2014 στις 13:00 κόντρα στην ομάδα του Σταυρού Καλυθιών.
Αυτή η αλλαγή της έδρας μας  και της ημέρας (είχε οριστεί Κυριακή) οφείλεται στην  φιλοξενούμενη ομάδα και στο γεγονός ότι το Σάββατο στις 15:00 αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Χερσονήσου η ανδρική μας ομάδα.
Καλή επιτυχία !
Ευχόμαστε να έρθουν οι πρώτοι 3 βαθμοί!

Δείτε την Βαθμολογία της Β'Εθνικής 



Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το παιχνίδι !




συνθέσεις-ρεπορτάζ : grandsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου