menu-slides

slides_code

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Νίκη στο φιλικό, 3-2 τον Ποσειδώνα

 Ο Ιπτάμενος ειναι ο Μαραβελάκης...Μετά απο 2 αγωνιστικές η ομάδα μας "ξεμπλώκαρε" και επικράτησε 3-2 του Ποσειδώνα στο χτεσινό φιλικό (καιρό είχαμε να πετύχουμε γκολ).
Στο παιχνίδι αυτό δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν αρκετοί παίκτες της ομάδας μας που δεν είχαν συμμετοχή στα τελευταία ματς.
Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πάρα πολύ καλά στοιχεία έστω και αν είναι ουραγός στο πρωτάθλημα της Β1.

Από την Ανάληψη απουσίαζαν πολλοί βασικοί παίκτες αλλά οι μικροί μας τα κατάφεραν μια χαρά και παρουσίασαν μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και πολύ όρεξη !
Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-0 , στο δεύτερο έγινε 3-0  αλλά προς το τέλος ο Ποσειδώνας κατάφερε να μειώσει .

Για την Ανάληψη αγωνίστηκαν:
Κασαπάκης Α, Χατζάκης Γ, Καρβουνάκης Ευθ. , Καρβουνάκης Εμμ, Τουρνάκης, Πεδιωτίδης, Μηλάκης Μ, Μηλάκης Δ, Παντερμαράκης , Μαραβελάκης, Μηλάκης Γ, Κοντάκης  και ενας μικρός παίκτης απο την ακαδημία μας.
Αποθεραπεία έκαναν οι Μουντράκης Γ, Γιακουμάκης,  ενώ τραυματίες είναι ο Φυτίλης , Τζιράκης, Ξυλούρης, Γκιάτας.

Αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ κρίσιμη μιας και το Σάββατο πάμε στην καυτή έδρα του Διαγόρα, ο οποίος παλεύει να μην υποβιβαστεί.
Πρέπει λοιπόν η συμμετοχή στις προπονήσεις να είναι μεγάλη και σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα του παιχνιδιού.
Όλοι οι βασικοί και πιο παλιοί παίκτες καλούντε να αναλάβουν στις πλάτες τους το βάρος της περίστασης και να εμψυχώσουν όλη την ομάδα να της δώσουν ώθηση!

Όλοι μας στην ομάδα πρέπει να πάρρουμε βαθιά ανάσα, να κοιτάξουμε πίσω τι έχουμε πετύχει. να σφίξουμε τα δόντια και να παλέψουμε για το καλύτερο, δεν θα τα παρατήσουμε...

Το αποτέλεσμα του Σαββάτου θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την συνέχεια μας στο πρωτάθλημα , δεν πρέπει να χαραμίσουμε τους κόπους μιας χρονιάς!
Αρχίστε να προετοιμάζετε το πρόγραμμα σας, το Σάββατο στις 16:00 πάμε όλοι Ανώπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου