menu-slides

slides_code

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

21αγ. Εθνικός - Ανάληψη 0-2 (ρεπορταζ - φωτος)


Σημαντικό διπλό πήρε σήμερα η ομάδα μας στο Μαρτινέγκο κερδίζοντας με 0-2 τον Εθνικό Ηρακλείου.Σε ένα ματς χωρίς πολύ θέαμα , με αρκετό άγχος και στις δυο ομάδες, η Ανάληψη κατάφερε να κερδίσει και να απομακρυνθεί από τις υπόλοιπες ομάδες που κυνηγούν την άνοδο.

Στο παιχνίδι αυτό είχαμε την επιστροφή του Τζιράκη Δ. μετά από 6 αγωνιστικές (τιμωρία) αλλά και την πρώτη συμμετοχή του Τουρνάκη Νίκου στην άμυνα.
Ο καιρός δεν ήταν κατάλληλος για ποδόσφαιρο αφού ο ισχυρός νότος επηρέασε αρκετά (για να μην πούμε ότι «αποκοίμισε» τους παίκτες).

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 6’ με το Μαραβελάκη να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Ραπούση. Ο ίδιος παίκτης στο 23’ με κεφαλιά ανησύχησε ξανά τον Εθνικό.
Στο 27’ ο Μηλάκης Δημήτρης έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Καλή και επικίνδυνη κεφαλιά είχε και ο Μηλάκης Μ. στο 32’.
Ο Εθνικός προσπάθησε να δημιουργήσει μερικές φάσεις αλλά η αμυντική λειτουργία της Ανάληψης δεν άφηνε περιθώρια και καθάριζε εύκολα τις φάσεις. Ο Μουντράκης έκανε σηνολικα 4-5 επεμβάσεις σε όλο το μάτς.

Στο 43’ ο Μηλάκης Μ. ξεκίνησε από το κέντρο και με ωραία κίνηση απέφυγε 3 αντιπάλους, έκανε το ένα δυο με το Φυτίλη , βρέθηκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 0-1.
Το σκορ άνοιξε στο καλύτερο χρονικό σημείο και βοήθησε στην αποφόρτιση της ομάδας.
Στα πρώτα λεπτά του 2ου είχαμε ξανά τον ίδιο υποτονικό ρυθμό.
Από το 50’ ως το 60΄ λεπτό ο Εθνικός άντεξε τις  απανωτές επιθέσεις της Ανάληψης .
Ο Μαραβελάκης , ο Τζιράκης και ο Ξυλούρης έχασαν τρία κλασσικά τετ α τετ χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν.
Σαν να μην έφτανε η αστοχία στην τελική, ο Μηλάκης Μ.  στο 57’ έχασε το πέναλτι που κέρδισε η Ανάληψη  (καθαρό χέρι αμυντικού) αφού η μπάλα πήγε πάνω στο Ραπούση, με τον δεύτερο να κάνει διπλή απόκρουση εξ επαφής…

To σουτ του 2ου γκολ
Ο Φυτίλης κλείδωσε την νίκη για την Ανάληψη στο 69’ πετυχαίνονται ωραίο γκολ με ένα δυνατό ξερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Μετά το φοβερό γκολ του με την Χερσόνησο ξαναβρίσκει δίκτυα για 2η φορά.

Τα υπόλοιπα λεπτά  κύλισαν γρήγορα με την Ανάληψη να έχει την καθολική υπεροχή.
Ο κ.Αδαμάκης δεν άργησε να σφυρίξει την λήξη του αγώνα...


Σημαντικό είναι ότι πήραμε άνετα τους 3 βαθμούς οι οποίοι είναι υπερπολύτιμοι και μας κρατούν σε μια απόσταση από τους υπόλοιπους διεκδικητές της 3ης θέσης, μιας και η Αγ.Βαρβάρα έχασε από τον Πανομ σήμερα στα Μάλια.
Συγχαρητήρια για την νίκη !

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 9 παιχνίδια και πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παίκτες, προπονητές , διοίκηση, φίλαθλοι…
Από Δευτέρα ξεκινάμε μια σκληρή προετοιμασία ενόψει του επόμενου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο Επισκοπής , ο οποίος έχει αποδείξει ότι παλεύει πολύ και πετυχαίνει θετικά αποτελέσματα.
Δουλειά λοιπόν και αυτοσυγκέντρωση για το επόμενο ματς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ



21αγ. ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου