menu-slides

slides_code

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ραύκος - Ανάληψη 2-5 , "βροχή και γκόλ"



"Βροχή" και " εφτά γκολ" είχε το σημερινό παιχνίδι στον Αγ.Μύρωνα.
Η ομάδα μας δείχνοντας σοβαρότητα, μαχητικότητα χωρίς άγχος κατάφερε και πήρε αυτό το πολύ δύσκολο διπλό.Ο καιρός χάλασε στο 2ο ημίχρονο ,έβρεξε αλλά εκτός απο βροχή έβρεξε και 3 ακόμα γκολ υπέρ της Ανάληψης... Η ομάδα του Ραύκου στο πρώτο ημίχρονο μας  ανησύχησε , αλλα τα παιδιά μας, έδειξαν την αξία τους και πήραν τους 3 βαθμούς σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Το σκορ  άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Μηλάκης Μ, με ωραίο πλασέ σε κενή εστία (διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφσαιτ , αλλα ήταν καθαρή φάση).


Κάποιες κόντρες στην άμυνα μας έφεραν στα πόδια του Πλερωνάκη ο οποίος απέφυγε τους αμυντικού μας και με δυνατό σούτ από δεξιά έφερε το μάτς στα ισια στο 13'.
Σαν να μην έφτανε αυτό απο παρόμοια φάση στο 23' ο Μουλιάτος του Ραύκου έκανε το 2-1.
Η ομάδα μας έμοιαζε μπερδεμένη και λίγο έλειψε να γίνει το 3-1 αλλά ο Μουντράκης με διπλή προσπάθεια είπε όχι στον Σταματάκη.

Ο Τζιράκης στο 37' βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ράπτη δείχνοντας τα δόντια του...
Στο 44' ο Γκιατας πήρε πάνω του την εκτέλεση φάουλ απο τα αριστερά λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή του Ραύκου , με ενα δυνατό συρτό φάουλ έκανε το 2-2.


Στο  δεύτερο ημίχρονο ο Τζιρακης με υπέροχη προσπάθεια έκανε την ανατροπή στο 50'.
Η ομάδα γύρισε το ματς και αποσυντόνισε το Ραύκο. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει το 2-4 απο τον Ξυλούρη στο 56' με δυνατό σουτ απο την θέση του κόρνερ.
Το τελικό 2-5 ήρθε απο το Μηλακης Δ. στο 70', αφού μετά απο σέντρα σουτ απο δεξιά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ράπτη.

Να σημειώσουμε οτι αρκετός κόσμος ακολούθησε για άλλη μια φορά την ομάδα...
Τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα στα παιδιά,  ολοι μαζί βοηθάμε το έργο της ομάδας μας !
Την επόμενη αγωνιστική στην Χερσόνησο κόντρα στον πρωτοπόρο δεν πρέπει να λείπει κανένας!!

Υ.Γ
Αν και ηταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες σε λίγες μέρες θα δείτε και τα γκολ σε video.


του Μ.Χ

Μετά την ψυχρολουσία του 2-1 , βγήκε του ουράνιο τόξο και ήρθε το 2-5...
  

ΡΑΥΚΟΣ (Φίλιππος Μακατουνάκης): Ράπτης, Σουλτάτος, Ξενοκτιστάκης, Μακατουνάκης, Βαφειάδης, Σταματάκης, Πεπελάσι, Αριανούτσος (80' Τζωράκης), Πλερωνάκης, Μουλιάτος, Παναούσης

ΑΝΑΛΗΨΗ (Ζαφείρης Λατσούδης): Μουντράκης, Πεδιωτίδης, Καρβουνάκης Μ., Μηλάκης Μ., Περβολαράκης Κ., Χρήστου (55' Γιακουμάκης), Γκιάτας, Τζιράκης (75' Χατζάκης), Μαραβελάκης, Ξυλούρης (65' Παντερμαράκης), Μηλάκης Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου