menu-slides

slides_code

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

1αγ. ΠΑΝΟΜ - ΑΝΑΛΗΨΗ 0 - 0

 
 Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο σοφός λαός και αυτό επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο των Μαλίων το Σάββατο το απόγευμα για την ομάδα μας. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ξεκινήσει (για τα καλά) με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2...                                                                                                                                                                                                                                                                                            

  Το μάτς μέχρι το 30΄ δεν είχε κάτι το αξιόλογο εκτός τις δυνατές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.Σε εκείνο το λεπτό ο Μ. Γκιάτας με ένα σούτ (κοντά από το σημείο του πέναλτι) λίγο έλειψε να ανοίξει το σκόρ! Η μπάλα μετά το σουτ κόντραρε σε αμυντικό των Μαλίων και με εκπληκτική απόκρουση στο δεξί του "γάμα" ο Λαπίδης έσωσε την ομάδα του!                  Από εκεί και πέρα μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν συνέβη κάτι το αξιόλογο.
Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκόρ στο 0 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο,(χωρίς κάποια από τις ομάδες να έχει ξεκάθαρα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά με δυνατές μονομαχίες.
Στο 70'ο Πεδιωτίδης και στο 74' παραλίγο  να λύτρωνε την Ανάληψη ομως τα σουτ του η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Λαπίδη

     Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα της Ανάληψης έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Δ.Μηλάκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιάμη ο ''άρχων του αγώνα'' θεώρησε ότι βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Δ.Μηλάκη.  
     Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τσιάμης όμως έστειλε την μπάλα στο αριστέρο δοκάρι του Μουντράκη και έτσι το σκόρ παρέμεινε στο μηδέν!
     Από εκεί και μετά το παιχνίδι άνοιξε και θα μπορούσε να έρθει κάποιο γκολ με καλύτερη στιγμή την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιακουμάκη της Ανάληψης στο 90' όπου απομάκρυνε ο Λαπίδης.       



ΠΑΝΟΜ ( Στ. Μαματζάκης) Λαπίδης Θ,Πατσούκου,Καλαϊτζάκης,Πατέλης,Κατσούλης Γ,Μεσοδιακάκης Κατσούλης Μ,Γεωργαλής,Κουράκης(61'Τσιάμης),Σταύρου(85'Διαμαντάκης),Μπελιβανάκης(92'Βαλσαμάκης).



ΑΝΑΛΗΨΗ (Ζ. Λατσούδης) Μουντράκης,Πεδιωτίδης,Καρβουνάκης,Μηλάκης Μ, Χαραλαμπάκης(20'Παντερμαράκης),Περβολαράκης Γ,Μηλάκης Δ,Ξυλούρης(85'Χατζάκης Ι),Τζιράκης(55'Μίγκο),Γκιάτας,Γιακουμάκης.                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου