menu-slides

slides_code

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

"Αρχή Ανάκαμψης", Ανάληψη-Μεταξοχώρι 3-1

Ανάληψη-Μεταξοχώρι
Το απόγευμα του Σαββάτου ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα μας λόγο της δυσχερής βαθμολογικά θέση της.
Τελικά όμως οι παίκτες μας απέδειξαν οτι με ομάδες τέτοιου επιπέδου αλλα και ανώτερου,  με λίγο προσοχή δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Το παιχνίδι λοιπόν ξεκίνησε.

Οι συνθέσεις των ομάδων :Ανάληψη: Κασαπάκης, Κυριαζής (40′ Μπελιβάνης), Λίκα (37′ Καρβουνάκης), Σωμαράκης, Χατζάκης (50′ Παντερμαράκης), Μηλάκης Μ., Περβολαράκης, Μηλάκης Δ., Τζιράκης, Γκιάτας, Βασιλείου.
Μεταξοχώρι: Κουτσάκης, Μπέρκης Ν., Σκουλάς, Κοκοσάλης Ν, Αντωνιδάκης, Αρβανίτης, Βελιγραντάκης, Μανιώρος Ν. (50′ Τζάρτζαλος), Μανιώρος Ι. (60′ Κάββαλος), Κετέογλου, Τουγλής

Με το που άρχισε ο αγώνας, φάνηκε καθαρά οτι το ματς θα το κέρδιζε ο καλύτερος,,απο τα πρώτα λεπτά η ανωτερότητα της ομάδας ήταν ξεκάθαρη.
Σίγουρα αν δεν έλειπαν στιγμές αδράνειας, ασυνεννοησίας και υπερβολικής σιγουριάς όλα θα ήταν πολύ πιο απλούστερα.
Η Ανάληψη μπήκε δυνατά έχοντας την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή ως αποτέλεσμα η μπάλα να είναι συνεχώς στα καρέ του αντιπάλου. Ως εκεί όμως, χωρίς αποτελεσματικότητα.


Το ματς συνεχίστηκε με αυτόν τον ρυθμό χωρίς σπουδαίες φάσεις απο το Μεταξοχώρι ώς το 20 λεπτό, όπου ο Κετέογλου με δυνατό σουτ βρέθηκε μια ανάσα απο το γκολ.
Στην μικρή περιοχή, απο τα αριστερά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασαπάκη.
Στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έχασε μια καλή ευκαιρία στο 25'.
Στην ομάδα μας είχαν εμφανιστεί σημάδια αποπροσανατολισμού, και συνέχισε μια "φλύαρη" υπεροχή.


Τσαφ και 0-1
Στο 30' λόγο ασυνεννοησίας της άμυνα μας, ο Μανιώρος σημείωσε το 0-1.
(στην φάση αυτή φάνηκε η έλλειψη παιχνιδιών που έχει στα πόδια του ο Κασαπάκης, πράγμα που θα εκλείψει μόλις επανέλθει πλήρως)
Στο 37' ο Λίκα έδωσε την θέση του στον Καρβουνάκη μετά από τραυματισμό, και ο Κυριαζής λόγο τραβήγματος στο 40' στον Μπελιβάνη, η ομάδα αμέσως έδειξε μεγάλη διαφορά.



Το 1ο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάτι ιδιαίτερο.
απευθείας εκτέλεση φάουλ

Σε αυτό το σημείο πάλι εμφανίστηκε μικρός εκνευρισμός στην εξέδρα , η οποία θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο υπομονετική. Είχαμε την καθολική υπεροχή στη γήπεδο και ακολουθούσε ένα ολόκληρο ημίχρονο.

και  1-1
Στο δεύτερο μέρος την αναμέτρησης, η Ανάληψη μπήκε και πάλι δυνατά και η υπεροχή της καρποφόρησε στο 48' όπου μετά από φάουλ στο ημικύκλιο (υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες απο τους φιλοξενούμενους, αδίκως για μένα) , ο Τζιράκης Δ. με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο γάμα και έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1.

Μετά απο αυτό το παιχνίδι άρχισε να παίρνει το δρόμο του.
Στο 53' ο Χατζάκης Ι. αντικαταστάθηκε από τον Παντερμαράκη .
Το μάτς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό.

Οι φιλοξενούμενοι μόνο με παιδαριώδη λάθη της Ανάληψης προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί.
Στο 55' λεπτό μετά από συνεχείς τρίπλες του Τζιράκη μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων, σημειώθηκε καθαρή ανατροπή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Ανατροπή Τζιράκη

Ανατροπή Τζιράκη και πέναλτι

Γκιάτας 2-1(πεν.)
Ο Γκιάτας με εύστοχο πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και διπλασίασε τα τέρματα κάνοντας το 2-1, τα πράγματα έγιναν αρκετά ευκολότερα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 58' μετά από σύγχυση στην περιοχή της Ανάληψης ο Κοκοσάλης σημάδεψε την αριστερή πλευρά του δοκαριού του Κασαπάκη.
Από το σημείο αυτό υπήρξε μια ένταση στο μάτς και στην κερκίδα (λόγο της εμφανής διαφοράς δυναμικότητας πολλοί πίστευαν οτι το ματς έπρεπε να το είχαμε "καθαρίσει" , έτσι οι παίκτες λάμβαναν αυτόν το εκνευρισμό ,με αρνητικές επιπτώσεις.


Σέντρα Μηλάκη
Όλα αυτά μέχρι το 60' λεπτό όπου μετά από άψογη σέντρα από τα δεξιά του Μηλάκη Δ.
Η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή και ο Βασιλείου με όμορφη δυνατή κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το 3-1.
Όλοι πήραν βαθιά ανάσα και έβαλε ένα τέλος στην μουρμούρα της κερκίδας.

Βασιλείου 3-1
 Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού έγιναν ακόμα μερικές καλές προσπάθειες απο την Ανάληψη , και οι ρυθμοί άρχισαν να κατεβαίνουν.

Υπήρξε όμως εκνευρισμός απο τους παίκτες του Μεταξοχωρίου λόγο της διαφαινόμενης ήττας
και αυτό φάνηκε σε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με αποκορύφωμα αυτό πάνω στο Τζιράκη στο 80' , ο Τζιράκης σε όλο τον αγώνα δέχθηκε σκληρά μαρκαρίσματα (ακόμα και κλοτσιά στο πρόσωπο)

Σε αυτήν φάση ο Τζιράκης δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβρισε τον αντίπαλο, ο διαιτητής που ήταν δίπλα έδωσε απευθείας κόκκινη στο Δημήτρη και κίτρινη στον παίκτη του Μεταξοχωρίου.

Εν συνεχεία το ματς κύλησε ομαλά και μετά από 3 λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε την λήξη.
Τελικό σκορ 3-1 για την Ανάληψη.


Συμπέρασμα
Η ομάδα μας θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να έχει καθαρίσει το ματς και να μην είχε στρες
Έχει τις δυνατότητες για πολύ περισσότερα. Στους επόμενους 3 αγώνες με κατάλληλη προσοχή μπορεί να πάρει το σύνολο των βαθμών και να βγει για τα καλά απο την τρέχουσα κακή βαθμολογική θέση.Μεγάλη είναι η απώλεια του Τζιράκη , αυτά πρέπει να τα αποφύγουμε.

Η εξέδρα πάλι μετέδωσε το άγχος της στους παίκτες , (δικαιολογημένα σε κάποιο βαθμό αφου η ομάδα αδικεί τον εαυτό της με παιδαριώδη λάθη) αλλά οι παίκτες πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους και να συγκεντρώνονται στο παιχνίδι.Δεν υπάρχει κακή πρόθεση από κανένα, όλοι εκτιμούν τις προσπάθειες των παικτών, προπονητών και της διοίκησης.
Καλή συνέχεια στην ομάδα πάντα με καθαρό μυαλό...



Ρεπορτάζ-Σχολιασμός
"Χατζής Ν."
Οι 3 σκόρερ της αναμέτρησης, πανηγυρίζουν το 3 γκολ του Βασιλείου




Υ.Γ

Τα γκολ για όσους δεν τα έχουν δει

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε το κ.Νίκο Χατζάκη (Χατζής) για την αποστολή του ρεπορτάζ του στο aoanalipsis.blogspot.gr .

    Η ασχολία όλων μας με την ομάδα δυναμώνει την παρουσία της και βελτιώνει το κλίμα.

    aoanalipsis.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χατζη Ν,
    λοιπον εαν δεν ειχα παει στο γηπεδο με τον τροπο που εκανες τον σχολειασμο ηταν σαν να ημουν στην κερκιδα..
    πολυ καλη δουλεια συνεχισε ετσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θέλαμε να σε ακούσουμε κ σε ζωντανή μετάδοση. Φωνή που μαγεύει τα πλήθη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή